Snorpvägen 17

Järna, Södertälje Karta & restider

3 495 000 kr
VillaVilla

Lummigt och naturskönt boende långt bort från bilar och oljud? Då har du kommit rätt!

Välkommen till denna vackra trävilla på 154 kvm fördelat på fyra sovrum, ett allrum, ett vardagsrum, en tvättstuga, två badrum och ett utrymme förberett för bastu. Den gigantiska tomten är på 2 570 kvm. Framför huset finns en grusplan som bland annat kan rymma ett större antal bilar. Bostaden ligger i ett rogivande vackert skogslandskap med lagom avstånd till närmaste grannar och med bara 5 km till närmaste pendeltåg som tar dig snabbt in till Södertälje och Stockholm C. Inte längre bort än exempelvis Kallfors.

Ny värmepanna kommer att installeras och bekostas av säljaren, vilket kommer minska driftkostnaderna med uppskattningsvis 10.000-15.000 kr/år enligt IVT.

Här får du en stor kuperad tomt som väcker inspiration. Det ges plats för murar, terrasseringar, upphöjda träterasser med kanske en badtunna, matkällare eller varför inte en egen damm? Strax utanför dörren har man blåbär, lingon, hallon, smultron och svamp och vill man ta en skön skogspromenad eller en härlig löptur så har du hittat helt rätt.

Sommartid äter man gärna middag i eftermiddagssol på den väl tilltagna altanen med plats för både grill, lounge eller varför inte en badtunna? I köket med gott om förvaring ryms många middagsgäster, perfekt när släkten är på besök. Badrummet på övre plan har golvvärme och är byggt med exklusivt italiensk klinker. Blivande bastun färdigställs lätt på några dagar och el är fördragen till aggregatet som ingår. Sovrummet har utgång till terrassen och har en mycket rymligt skjutdörrsgarderob med skjutdörrar av ek. Vardagsrummet har utgång till altanen och här finns en vacker braskamin med hög verkningsgrad, modell Handöls Carl Gustav.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
154 m²
Tomtarea
2 570 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
32 150 kr/år
Byggår
2004
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Snorpvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Driftkostnad
32 150 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 407
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 7 dagar sedan, den 15 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips