Våruddsringen 99

Johannesdal, Stockholms kommun Se på karta

7 750 000 kr

8 250 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
736 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
48 556 kr/år

I trivsamma Johannesdal ligger denna ytterst välplanerade och sociala villa om totalt 192 m² med låga driftkostnader. Utsikt över Mälaren från stora delar av villan där man även kan avnjuta solnedgången.

Tomten känns väldigt privat då stora delar av den ramas in av en fin häck. Den stenlagda infarten har plats för 6 bilar och lagom stor gräsmatta bidrar med fin lummighet. Därutöver finns det massor med altanyta som inbjuder till trevliga grillkvällar. Uteköket gör att man gärna tillbringar stor del av sommaren utomhus i goda vänners sällskap.

Planlösningen är perfekt för de flesta familjer och inbjuder till socialt umgänge. På övre plan ligger det vita och fräscha köket med rejäl matplats för 8-12 personer. Generösa bänkytor bestående av stilren granit, köksö och massor av förvaring underlättar matlagning. Dessutom finns en extra bred häll på 80 cm. Den öppna planlösningen till vardagsrummet skapar en härlig atmosfär. Burspråk i vardagsrummet bjuder på rogivande utsikt över Mälaren och braskaminen bidrar med ytterligare mysfaktor. Dessutom finns det två rejäla sovrum med garderober.

Entréplanet har en bra hall med måttanpassad garderob för ytterkläder bakom skjutdörrar samt dold förvaring under den fina trappan upp till övre plan. Tre stora sovrum där det största är nästan 20 m² gör det lätt att möblera efter egna önskemål. Platsbyggda garderober i två av dessa sovrum underlättar ytterligare. Relaxavdelningen rymmer ett stort bubbelbadkar för två personer, bastu, extra dusch och tvättavdelning. Därutöver finns en separat helkaklad dusch/WC.
Samma fina ljusa golv på båda planen matchar fint de vitmålade väggarna.

Villan har dessutom ett modernt ventilationssystem (FTX) som fördelar värmen i villan på ett väldigt bra sätt. Det blir extra effektivt kombinerat med luftvärmepump och braskamin då dess värme fördelas runt till alla rum i villan.

Kort promenadavstånd till badbryggor och det finns även en småbåtshamn i närområdet för den som är båtintresserad.

Promenadavstånd till tunnelbana och några minuters bilväg till Skärholmen C med dess generösa affärsutbud. Även nära till skola och förskola.

Kort summerat är detta en villa för familjen som villa ha ett bekvämt boende med låga driftkostnader, rejäla sovrum och bra ytor för familj och vänner att umgås över en bit mat.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Mikael Bukowski

Bukowskis Mäklarbyrå
Mäklare Mikael Bukowski, Bukowskis Mäklarbyrå
0705558059

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.