Ytterbyvägen 35

Kalix-Nyborg, Kalix Se på karta

175 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
885 m²
Byggår
1954
Antal besök
4 501
Dagar på Hemnet
14

I den här villan finns det gott om plats. Rymligt kök och allrum, fem stora sovrum, två badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Flera rum har ljusinsläpp i flera väderstreck vilket ger en dynamisk känsla i rummen.

Entrén bjuder på en fin originaltapet och välskött originalgolv som ger en läcker retrokänsla för den som uppskattar färg och form. Dörren har fina ljusinläpp som gör hallen ljus och välkomnande.

Köket är väl tilltaget med ljusinsläpp i två väderstreck. Inbyggt skafferi och kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor med utsikt över gården.
Allrummet har ljusinsläpp mot gatan och mot kyrkan och övergår i ett sovrum, som även med fördel kan användas som kontor. I utbyggnationen finns ett stort sovrum som även kan användas som samlingsrum. Även detta rum har ljusinläpp i två riktiningar.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum; ett med brutet tak, ett med egen balkong och ett med två stora inbyggda garderober.

Huset har gott om förvaringsmöjligheter. Både på nedervåningen och på övervåningen.
Ett badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet med badkar finns på nedervåningen. Ett rymligt badrum med delvis snedtak finns på övervåningen.

På gården finns ett större uthus.

Huset har renoverings- och moderniseringsbehov. Med en kärleksfull hand blir den här villan ett mycket fint hem.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalix