Röjarstigen 8

Karlberg, Karlskoga Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
106 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
1 107 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
32 156 kr/år
Antal besök
4 306
Dagar på Hemnet
11

Varmt välkomna till en gemytlig 30-tals villa belägen på avskild gata. Huset har genomgått stora renoveringar och ombyggnationer både utvändigt såsom invändigt de senaste åren. På entréplan finns ett nytt kök från i fjol, stor plats för matbord och öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom finns ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum från 2011. Övervåningen inrymmer ytterligare tre sovrum samt en tidigare balkong som numera är inbyggd och lämplig som kontor eller ett mindre gästrum.

Längst ned i huset finns ytterligare ett sovrum inrett, en liten wc, goda förvaringsutrymmen samt tvättstuga med bergvärmepump från 2009. Garaget i huset används idag som förvaring för trädgårdsredskap och dylikt, men kan obehindrat husera en mindre bil om så föredras. På fastigheten finns även en stor carport med plats för två bilar samt en tidigare drängstuga som idag är lämpad som garage och förvaring.

2017 byttes yttertaket, dräneringen är sedan 2009 och den stora, härliga, inglasade altanen med valsat plåttak är sedan 2012. Här kan en barnfamilj lämpligen flytta in och skörda frukterna av de gjorda investeringarna och njuta av en plan och lättskött trädgård i ett rofyllt och härligt kvarter.

Karlbergsområdet huserar mestadels villor på lugna och trivsamma gator. Närhet till stadskärnan, parkområden och vackra promenadstråk är att uppskattas och matvaruhandel finns nära till hands. Trafiken utgörs primärt av de boende i området och framfart via cykel är lämpligt. Ett fåtal minuter bort ligger Karlbergsskolan och den nyligen uppförda Karlbergshallen. Välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 18
  jan
  Imorgon kl. 15:00–17:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 18
  jan
  Imorgon kl. 17:00–17:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.