Karlsarvet Sågvägen 10

Karlsarvet, Leksands kommun Se på karta

5 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
230 m²
Tomtarea
5 146 m²
Byggår
2000
Energiklass
A
Driftkostnad
35 200 kr/år
Antal besök
1 881

Välkommen till Karlsarvet och denna pärla med utsikt över Siljan. Här bor du i ett naturskönt område med ett högt läge och djur och natur inpå husknuten. Njut av sommarkvällar på en fantastisk altan med vy över berg och sjö. Närhet till både badplats, båthamn och centrala Leksand.

Fastigheten består av hela tre bostadsbyggnader samt bastu och rymligt varmbonat förråd. Huvudbostaden erbjuder 2 plan om 230 kvm. Entréplan med en välkomnande farstu och vackra pardörrar som öppnar upp bostaden. Rymligt kök med klinkergolv och golvvärme. Stor köksö där familjen kan samlas och hjälpas åt med matlagningen. Dekorativt tegel knyter samman köksön med övriga köksinredningen. Ett burspråk med flera fönster, perfekt för matbordet. Köket öppnar upp sig mot vardagsrummet där det finns gott om plats för både matbord och soffmöbler. Bäst av allt är att du från vardagsrummet når den rymliga altanen där du kan bjuda in både familj och vänner då de stora ytorna möjliggör flertalet möbelgrupper. Det höga läget ger både insynsskydd och utsikt över Siljan. Entrévåningen består även av ett sovrum/kontor, tvättstuga samt ett kaklat badrum i anslutning till hallen.
En dekorativ trapp leder till övervåningen bestående av hela 4 rymliga sovrum samt ett allrum. Charmiga trägolv i samtliga rum och färgglada väggar. Här finns även ett stort badrum med kakel och klinker utrustat med bubbelbadkar, dusch, toalett och kommod.

Det större huset på gården om ca 50 kvm består av sovrum med både dubbelsäng och våningssäng, mysig kakelugn samt fullt utrustat kök med tillhörande matrum. Här finns även toalett och dusch. Det mindre huset eller lillstugan på gården är perfekt för övernattande gäster. Lägg därtill en charmig bastu så förstår du att detta är en gård som uppfyller mångas drömmar.

Ett stort varmbonat garage med stora förvaringsutrymmen, tillhörande carport och vedbod.
Härlig trädgård med stora grönytor för barnen att leka på. Tomten är omsluten av vacker natur så bli därför inte förvånad när djuren kommer på besök. Frukt och bär finns det gott om och flertalet rabatter för den med med blomsterintresse.

I detta hus bor du BILLIGT. Här finns nämligen både bergvärme, solpanel samt infravärmepaneler. Dessutom är samtliga köksapparater energieffektiva och klassificerade A+ eller bättre. En energideklaration med energiklass A ser du inte ofta.
I området finns en mysig småbåtshamn med omtyckt grillplats och badplats. Vintertid tar du en skid/skridskotur på Siljan eller den nyligen upprustade skridskorinken "Västanvik Arena" som är en samlingspunkt för hela byn.
Granbergets skidbacke med både utför och längdåkning är ca 5 min bilfärd bort. Cykelväg finns hela vägen från Västanvik till Leksand, endast 4 km.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Maria Björnlund, Husfoto
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Malin Bäckrud

Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
Mäklare Malin Bäckrud, Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
+46702377504