Kommande

Västra Rävåsgatan 56

Karlskoga, Karlskoga Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
1 312 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Kommande

Utsett till Örebro läns mysigaste hus 2018! Letar du efter en villa med stuckatur och vackra snickerier? Då har du hittat rätt. Välkommen till denna fina sekelskiftesvilla med ett centralt, naturnära och familjevänligt läge i Karlskoga! Husen byggdes 1909 och bjuder på ett mycket unikt och välbevarade detaljer i en moderna tappning.

Bara att nämna en av alla rum som sticker ut i dessa hus är det sociala, ljusa och stilrena köket med generösa arbetsytor, fönster mot tomten, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är mysigt och stilrent med den murade murstocken och sammanlagt erbjuder husen gott om sovplatser med fem sovrum.

Här ingår en tomt om 1312 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora, insynsskyddade och underbara altan med pool och pergola, som nås via nedervåningen, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

I Karlskoga ligger dessa populära och omtyckta kvarter. Nobelhallen ligger ett stenkast från huset och centrum ligger en kort promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, idrottshall och trevliga promenadstråk. Här på Västra Rävåsgatan 56 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.