Kommande

Sveavägen 17

Karlskoga kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 367 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
34 814 kr/år
Kommande

Välkommen till den härliga adressen på Sveavägen 17, där en fantastisk enplansvilla byggd 2018 väntar på att bli hem åt en ny familj. Denna välplanerade bostad på 150 kvm rymmer hela fem sovrum, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj som behöver gott om utrymme.
Försäljningen innefattar även grannfastigheten Slagfjädern 10, obebyggd tomt om 1 398 kvm.

Den välkomnande entrén öppnar upp till de generösa sällskapsytorna som bjuder in till sociala stunder och avkoppling. Ett öppet och ljust vardagsrum ger möjlighet till att umgås tillsammans eller koppla av med en bok och en kopp kaffe. Här finns även en matplats för trevliga middagar tillsammans med familj och vänner.

Bostaden har även två badrum, vilket underlättar för en stressfri morgonrutin, särskilt när det är många personer som behöver göra sig i ordning på samma gång. Detta är en extra bekvämlighet som kan spara tid och stress på morgonen.

På baksidan av huset finns en väl tilltagen altan, perfekt för soliga sommardagar och för att bjuda in till grillkvällar med familj och vänner. Det stora dubbelgaraget är också en stor fördel för de som behöver extra förvaringsutrymme eller parkeringsplatser för två bilar. Här finns gott om plats för både bilar och annan utrustning.

Den tillhörande tomten på hela 1 367 kvm är stor och rymlig, vilket ger massor av utrymme för utomhusaktiviteter. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller att bara njuta av en lugn stund ute i det fria. Dessutom är läget i Bråten lugnt och tryggt, vilket gör att både barn och föräldrar kan känna sig säkra och avslappnade.

Sammanfattningsvis är denna enplansvilla på Sveavägen 17 en utmärkt plats för en familj som vill ha gott om utrymme, både inomhus och utomhus. Kontakta Albin idag för mer information och för att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Albin Andersson

Lejons Mäkleri
Mäklare Albin Andersson, Lejons Mäkleri
070-0901135

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.