Fruktvägen 6

Gullberna Park, Karlskrona Karta & restider

4 495 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

KAMPANJ!
TECKNA ETT HUS MELLAN 1/5-1/7 SÅ BJUDER VI PÅ TILLVAL: SPOTLIGHTS I KÖK, 2 DUSCHRUM OCH ENTRÉHALL, FULLHÖJD PÅ KÖKSSKÅPEN, DRAGLÅDOR TILL KÖKET!

På populärt och naturskönt område - Gullberna Park - planerar Trivselhus för 3 friliggande 2-planshus och 4 friliggande 3-planshus (suterräng), samtliga med carport.

Här bor man lugnt och avskilt med bok- och ekskog runt husknuten, dessutom endast ca 6 km in till Karlskrona centrum. Njut i fridfull natur med lövskog, trevliga motionsspår och direkt närhet till havet. I området är det gångavstånd till skolor, förskolor och busskommunikationer in till Karlskrona centrum samt cykelavstånd till Lyckeby med Amiralen köpcentrum som har ett stort serviceutbud.

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna avtal med totalentreprenad med Trivselhus AB. På respektive tomt byggs ett angivet hus - se mer information i Broschyr Projekthus under Dokument. Notera att de bilder som visas är exempel och att husen ännu inte är uppförda.

Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Tomtpris från 700 000 kr. I de priser som anges för respektive fastighet, mellan 4 295 000 kr - 4 795 000 kr, ingår kostnaden för tomt, totalentreprenad av det för tomten avsett hus inkl. färdigmålning av fasad, balkong och altan samt anslutningsavgifter inklusive fiberanslutning. Det kommer finnas möjlighet att göra vissa tillval, vilket då kan påverka slutpriset. Laddstolpe för elbil kommer att finnas i området.

Beräknad inflyttning från sommaren 2018.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
160 m²
Tomtarea
515 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fruktvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 495 000 kr

Statistik

4 059
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 265 dagar sedan, den 31 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips