Björkängsgatan 17

Kinnarp, Falköpings kommun Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
937 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
68 090 kr/år

Välkommen till Kinnarp & Björkängsgatan 17!

På lugna Björkängsgatan 17 hittar vi denna välskötta villa om totalt 159+44 kvm i två plan med vidbyggt garage. Villan byggdes 1975 och plats för den stora familjen då huset har 5 rum och kök varav 4 sovrum och en salong/hobbyrum. På entréplan finns bland annat ett nyrenoverat Vedumkök med köksö och utgång till ett trädäck samt inglasat uterum. Vidare finns ett vardagsrum, två sovrum, rymligt badrum, tvättstuga och groventré. Ytterligare finns ett hobbyrum med egen ingång, arbetsbänk med vatten och en toalett. Detta utrymme har tidigare använts som frisörsalong. Trappan till andra våning leder till en möblerbar hall, två sovrum och ett badrum med bastu.

Trevlig insynsskyddad trädgård med rabatter, stenläggning och väldigt nära till grönområde och lekplats. Villan har vidbyggt garage med plats för en bil och inglasad altan på ena gaveln av huset med västläge. Villan är ansluten till fiber.

Kinnarp är ett trevligt samhälle som ligger ca 10 km söder om Falköping där du finner goda tågförbindelser och ett rikt serviceutbud. Idag är Kinnarp sammanväxt med sin granne Slutarp och det refereras som en enhet: Kinnarp-Slutarp. Här finns bl.a. skola F-9, dagis, förskola, idrottsförening, nära till matvarubutik, handelsträdgård, fotbollsplan, Mekonomen med verkstad och möjlighet till att hyra bilkärra och grönområden med motionsslinga samt fin cykelväg in till Falköping.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping

Kontakta mäklaren

Jennie Håkansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
Mäklare Jennie Håkansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
0708-67 55 43