Drottninggatan 3

Kisa, Kinda kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 595 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
99 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
601 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
39 498 kr/år

Välkommen till denna ljusa suterrängvilla med ett högt och lugnt läge på en central villatomt. Detta är ett hem där du kan flytta in direkt och bara njuta av den fantastiska atmosfären och den välrenoverade bostaden.

Köket har genomgått en stilren renovering och är utrustat med moderna apparater som gör matlagningen till en fröjd. Gott om plats till förvaring och bra med arbetsytor.

Entréplanets WC har också blivit nyligen renoverad 2022 och har till och med plats för en dusch. Från det öppna köket når du även den nybyggda altanen på imponerande 28 kvm. Detta är verkligen en underbar samlingsplats och utökar boytan ordentligt, vilket ger dig gott om utrymme att koppla av och njuta av utomhuslivet.

Huset har en tidlös tegelfasad med byggår 1960 och är mycket välskött. Trädgårdstomten sträcker sig över 601 kvm och erbjuder gott om plats att skapa ditt eget gröna paradis. Med möjlighet till upp till fem sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Tvättstugan är utrustad med moderna Miele-maskiner, vilket gör tvättningen till en enkel och bekväm uppgift. Nedre plan har potentialen att rymma upp till tre sovrum, och ett av rummen används för närvarande som förråd. Här finns även en dusch med vackert kakel och klinkers.

Denna villa har verkligen ett centralt läge som är svårslaget. Kisa samhälle erbjuder en trivsam och familjevänlig miljö att bo i. Med närhet till tre matbutiker, skolor, bibliotek och en charmig torghandel har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Dessutom har Kisa utmärkta kommunikationsmöjligheter till Linköping, Rimforsa och Vimmerby, vilket gör det enkelt att pendla till arbete eller utforska området.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Regenerate response

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Linköping

Kontakta mäklaren

Tobias Svärd

HusmanHagberg Linköping
Mäklare Tobias Svärd, HusmanHagberg Linköping
070-995 88 31