Heklagatan 15

Kistahöjden, Stockholm Se på karta

5 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Kistalunden
Om föreningen
Avgift
3 995 kr/mån
Driftkostnad
24 204 kr/år

En stadsvilla med en av Kistahöjdens största tomter och extra allt väntar i attraktivt sydsydväst-läge intill en allmänning. Huset är även i absolut toppklass i stilren skandinavisk interiör med exklusiva tillval för totalt närmare 200 000 kronor. Lägg därtill ett flertal renoveringar på tomten och invändigt (se lista) så förstår du att detta är ett mycket påkostat hus vilket gör det unikt i området.

Bostaden har 6 rum på 147 mycket välplanerade kvm, med genomgående stora rum, härliga öppna sällskapsytor och inte minst tre väl tilltagna uteplatser runt huset, så att du alltid kan njuta av sol eller skugga och har generösa ytor för grillkvällar och avkoppling på sommaren.

Sällskapsytorna är luftiga och sociala med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är även öppet till matsalen som har egen utgång till altanen på framsidan. Detta hus är för övrigt det enda i området som har dörr till framsidans altan. Alla altandörrar är för övrigt helt glasade dörrar som ger närkontakt med uteplatserna.

Övre planet samlar tre sovrum och ett rejält allrum. Ljusinsläppet är frikostigt i hela huset och de flesta rum har fönster åt två håll. Två helkaklade badrum på varsin våning, ett med dusch och ett med badkar, är praktiskt liksom en stor separat tvättstuga med groventré från trädgården. Utöver frikostiga förvaringsutrymmen i huset finns dessutom ett vindsplan på cirka 70 kvm och ett förråd på cirka 12 kvm.

Tillvalen och renoveringarna är långt över standard och omfattar bland annat skjutdörr vid köket, köksö, matsal som öppnats upp (tidigare sovrum), exklusiva trägolv på entréplan, fondväggar med vackert stenkakel, extra värmepump som kan användas som AC, stenläggning av uppfart och entré samt staket och omfattande trädgårdsarbeten. Ommålning av nedre plan plus två sovrum har gjorts samt nya lister. Hela entréplanet har golvvärme och huset är förberett för braskamin.

Tomten är som sagt en av Kistahöjdens största trädgårdar med mellan 400 och 450 kvm gräsmatta exklusive parkeringsytan. Trädgården är mycket fint anlagd med plantering av cirka 90 tujor som är över två meter höga vilket ger totalt insynsskydd och en "barriär" mot gatan nedanför. Plana gräsytor finns på båda sidor av huset och trädgården har optimalt gavelläge mot en allmänning. Infarten är också den en av de största i området, cirka 130 kvm vilket ger plats för minst 3-4 bilar.

Läget är lika bra som bostaden, strategiskt i ett nybyggt område med fin arkitektur nära såväl service och kommunikationer som stora grönområden. På 20 minuter promenerar du till Kista (tre minuter med bil) där du har t-bana plus galleria med massor av butiker och service inklusive bio. Eller så promenerar du till Helenelund där du har pendel och ett mindre centrum. Buss går alldeles nedanför gatan. Fina ströv- och motionsområden finns både på Järvafältet och i Ursvik eller Edsviken med strandpromenad och badplatser.

Välkommen till en modern stadsvilla med mängder av påkostade tillval, extravagant interiör, en av områdets största tomter och ypperligt läge i lugnet nära stan!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är ett trevligt kapprum med ovanligt mycket ljusinsläpp tack vare glaspartiet till höger. Här finns bra plats för ytterkläder och garderob. Hallen har ett robust ljusgrått klinkergolv och ljusgrå väggar.

DUSCHRUMMET har gråmelerat snyggt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med svart duschhörna som omges av vikväggar i glas. I övrigt finns en bra tvättställskommod

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB