Klinga Park Tomt 12

Klinga, Norrköping Se på karta

5 690 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
907 m²
Driftkostnad
35 940 kr/år
Nyproduktion 

Här skapar vi det perfekta boendet för dig som värderar möjligheten till en aktiv fritid och närhet till naturen, utan att göra avkall på närheten till stan. Med vacker utsikt över öppna landskap och skogsdungar uppför Conlega – Klinga Park – ett trivsamt område med friliggande villor, radhus och kedjehus. I området kommer också en lekpark att anläggas och ny tillfartsväg att byggas. Området ligger söder om Norrköping, på det behändiga avståndet om ca 8 km, precis intill Klinga Golfbana och dess natursköna omgivningar.
Först ut i Klinga Park, är 12 friliggande villor med byggstart 2019. Tomterna är 840–1208 kvm stora och bjuder på en fantastisk utsikt över golfbanan och skogen. Här presenteras Tomt 12 om ca 907 kvm med en villa av typ A.

EN EGEN OAS NÄRA STAN
Där mellan träden ligger det, huset du väntat på. 152 kvm karaktäristiskvilla med genomtänkt planlösning, dubbelgarage, terrass samt möjlighet till tillbyggd bastu.
Fasaden av trä harmonierar med omgivningarna och du känner verkligen att du befinner dig nära naturen. Här finns en trivsam plats för dig och din familj

RUM FÖR ALLA TILLFÄLLEN
En flytande planlösning skapar oändliga möjligheter och gör ytorna anpassningsbara efter livets alla stadier och tillfällen, 6 - 8 rum. Tavlor behöver du knappast. De stora glaspartierna ut mot de vackra omgivningarna skapar ett levande konstverk. Och öppnar du upp är det som om gränsen mellan hus och trädgård för en stund suddas ut

BLAND TALLARNA PÅ KULLEN
Oavsett tomtstorlek finns här gott om plats för samvaro, lek och småskalig odling. Att bevara områdets karaktär har känts viktigt och därför har tomterna planerats väl, så att så många befintliga träd som möjligt sparas. Nu är det bara upp till dig att bestämma vad som passar bäst för just ditt liv och vilken vy du vill vakna till.
Material och utrustning i utemiljön är valda för att smälta in bra i omgivningen. Här finns trä och sten, och kulörerna är jordnära. Dessutom kommer där att anläggas lekpark, gemensam grillplats samt en större gräsyta att spela boll eller kubb på, eller att bara vara på.

Klinga Park har alla förutsättningar att bli en plats att längta till. En plats du vill kalla hemma.
Välkommen!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping