Fogdevägen 21

Klockarberget, Sundsvalls kommun Se på karta

1 550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
488 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
30 295 kr/år

Välkommen till Fogdevägen 21 och en rymlig familjevilla med härlig trädgård i populära nedre klockarberget. Hemmet erbjuder en praktisk och social planlösning och är fördelad på två våningsplan. Här väntar en bekväm vardag i en naturskön omgivning. Området är perfekt för barnfamiljer med nära till natur, badplats, skola och dagis – allt du kan behöva i din vardagslogistik.

Villan fördelas på 140 kvm boyta med 6 rum och kök varav 5 sovrum. Rymligt kök med stor matplats. Husets uppvärmning sker via luftvärmepump och direktverkande el. Rymligt garage i anslutning huset med förrådsdel samt hobbyrum. Grönskande trädgårdstomt med härlig uteplats. Som ägare av Fogdevägen 21 är du även medlem i Klockarbergets samfällighetsförening, här finns möjligheten att låna diverse trädgårdsredskap samt släpvagn.

Från Klockarberget är det närhet till Bommen (15 minuters promenad) där också tågstation finns för för den som pendlar. Från klockarberget är det ca 6 minuters promenad till närmsta busshållplats.

Hemmet säljs som hemdeklarerat, vilket innebär att det är både besiktigat och dolda fel försäkrat. En ökad trygghet för dig som köpare.

Där du trivs, där är ditt hem.
Välkommen hem till Fogdevägen 21!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396