Knapehall 22

Knapehall, Göteborgs kommun Se på karta

7 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
336 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
59 070 kr/år

Inbjudande hus med stora sällskapsytor, braskamin, flertalet sovrum samt två badrum och tvättstuga med groventré. Ett genomtänkt hus med fina materialval och gott om förvaring. Utomhus finns en ljuvlig altan i bästa solläge med SPA-bad och gott om plats för utemöbler, stora gröna växter och härlig belysning. I den lättskötta trädgården finns även ett växthus och ett förråd med vidbyggd cykelförvaring under tak.

Trivsamt område för både barn och vuxna med bilfria omgivningar och väldigt barnvänligt med flera mysiga lekplatser. Förskola och lågstadieskola finns alldeles intill och nås utan att korsa några vägar. Flertalet gym, sporthallar och simhall i närområdet ger er möjligheten att få till träningen utan ursäkter. Här får ni även leva med närhet till naturskön grönska och badplatser vid havet.

Askim är en attraktiv stadsdel med närhet till både kust, skog och storstadens utbud. På gångavstånd från huset ligger Sandsjöbacka naturreservat som har vackert skog- och hedlandskap samt skidterräng med elljusspår. I Sisjön kan man både fiska och bada samt åka skridskor på vintern. Här bor ni även nära havet, närmst ligger Askimsbadet och lite längre bort ligger Amundön och Brottkärrs klippor. I Sisjöns handelsområde finner ni flera stora mataffärer, byggvaruhus, butiker samt ett stort utbud av service såsom vårdcentral, apotek, systembolag med mera. Vid Askims torg ligger även bibliotek, tandvård och vårdcentral. I området finns även flera grundskolor, förskolor och föräldrakooperativ. I området finns även en sim- och sporthall samt fotbollsklubbar. Goda kommunikationer med buss till Göteborgs centrum och Frölunda torg.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Andréas Jeppsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Andréas Jeppsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0709-20 93 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.