Kommande

Ädelstensvägen 58

Kode, Kungälvs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
379 m²
Byggår
1977
Kommande

Anmäl intresse för info kring pris och förhandsvisning!

Nu erbjuds en välskött villa med soligt läge på större tomt i populära och barnvänliga Kode. Ett mycket påkostat och väl omhändertaget boende som passar barnfamiljen perfekt. Såväl ute som inne är ytorna smakfullt och tacksamt renoverade. Därutöver erbjuds ett tilltaget kök, flertalet bra sovrum och två renoverade badrum. Lägg sedan till en uteplats i söderläge och garage. Den soliga tomten är tacksamt lättskött och perfekt för aktiviteter angränsande mot områdets gemensamma grönyta.

Här bor man i hjärtat av Kode med god grannsämja, många barnfamiljer och fina lekplatser. Dessutom med omedelbar närhet till samhällets hela utbud av populära skolor, mataffär, fritidsaktiviteter och riktigt fina pendlingsmöjligheter. Kode ligger 12 km norr om Kungälv, passeras av E6 och har hållplats på Bohusbanan med 26 min till Göteborg C. Både vid buss- och tågstopp finns det bra pendelparkeringar. Ett drömboende för den som vill bo naturskönt och rogivande i en barnvänlig miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda!

Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finasteskolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.