Kolbergavägen 38

Kolberga, Oskarshamns kommun Se på karta

2 575 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
1 051 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
71 305 kr/år

Detta charmiga 30-tals hus är perfekt för familjen som värdesätter läget nära centrum, natur och hav!

Planlösningen erbjuder en entrévåning med allrum, två sovrum, badrum och toalett. I övervåningen har vi de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra. Även ett sovrum finns i övervåningen. Huset har också en vind med plats för förvaring och en praktisk källare med pannrum, förvaringsutrymmen och tvättstuga. När man kommer in i entrén på gaveln av huset möts man av den fina braskaminen som är placerad i allrummet. Från allrummet kommer man även ut till altanen med markis. Det stora helkaklade badrummet är inrett med både dusch och badkar. Husets alla rum har en härlig rymd både gällande storlek och takhöjd.

Vackra fönster har monterats och fasaden målades för några år sedan. Gällande uppvärmningssystem, så finns både luft/vatten värmepump och pelletspanna installerat, så valet är fritt. I trädgården har ett poolområde byggts som är riktigt härligt ställe att umgås på varma sommardagar.

Här har man närheten till fina promenadstråk, sköna bad, skola, förskola och centrum. Varmt välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800