Krämmeskog 9

Krämmeskog - Fagerhult, Habo Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
2,1 ha
Byggår
2010
Driftkostnad
41 490 kr/år

Missa inte denna möjlighet att förvärva en hästgård med unikt läge och bilfria ridvägar direkt utanför gården. Direkt anslutning till hela Hökensås med totalt 33 mil med vägar för vandring, cykling, ridning och fyrhjuling. Längre norrut i Hökensås finns flertalet småsjöar för fiske. Dessutom finns elljusspår om 2 km i närmiljön samt endast 1 km till både förskola och skola upp till årskurs 6. Närhet till fantastiska Baskarp med två fina badstränder, båthamn och kiosk.

Påkostad hästgård från 2010 med ca 2 ha betesmark, nybyggt stall och större garagebyggnad med verkstadsdel. Huvudbyggnad om 180 kvm fördelade på 6 rum och kök där ingenting har lämnats åt slumpen. Genomgående exklusiva och smakfulla materialval har använts för att ge huset en äldre känsla och lantlig stil.

Planlösningen borde passa alla med en privat övervåning i kombination med de representativa och öppna ytorna på entrévåningen. Övervåningen består av fyra ordentliga sovrum, ett allrum med utgång till balkong samt ett helkaklat badrum med marmorgolv. Entrévåningen består av ett platsbyggt kök, lyxigt badrum med klädvårdsavdelning, ljust vardagsrum i vinkel, stor matplats och groventré. Detta välbyggda och välisolerade hus med jordvärme och vattenburen golvvärme i bägge plan, ger huset en god komfort och väldigt låg driftkostnad.

Hela gården är högt och fritt beläget med milsvid panoramautsikt över Vättern med omnejd. Dessutom bjuder trädgården på sol från morgon till kväll, drick ditt morgonkaffe på verandan och se ut över Visingsö och Gränna och njut av de vackra solnedgångarna med ljuset från Jönköping i kulisserna.

Stallet innehåller 3 boxar med foderautomat samt vattenkopp och precis utanför finns gårdens betesmark och hagar. Större garagebyggnad med verkstadsdel och oinredd vindsvåning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping