Blomstervägen 22

Krokek, Norrköpings kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
1 145 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
43 612 kr/år

Mitt i Hyttan-området finner du detta förfinade 70-talshus. Souterräng, mexitegel, marmor och trä, du hör, rena naturmaterial får på Blomstergatan 22 fritt spelrum.

Ordet "byggnadsvård" för ofta tankarna till gamla trähus från seklets början, men även modernare hus har sin speciella karaktär värd att bevara!

Nuvarande ägare tog över ett nästan helt intakt 70-talshem och har vördat och vårdat detaljerna på ett mycket smakfullt sätt. Samtidigt har huset lotsats in i samtiden för att passa en aktiv familj på uppstuds.

På tal om en aktiv familj. Här finns en stor hall med bra förvaring. Något som är en strategisk investering för en stor familj. Här finns alla möjligheter att hålla ordning på skor, väskor och barnvagnar utöver det finns det fortfarande utrymme för hela kompisgänget om det så behövs. Leriga skor eller fotbollsdobbar är inga problem.

Behöver barnen mer utrymme så är den lugna gatan guld värd. Den är som gjord för ivriga barn som vill dribbla, trixa, cykla och måla storskaligt med kritor.

De sociala ytorna finns främst på det övre planet. Stora ytor där samtal, matlagning och umgänge kan smälta samman under sena helgkvällar eller bara stökas över under stressiga vardagskvällar.

De många sovrummen är placerade på övre plan. Men rummet som nuvarande ägare idag använder som arbetsrum och gästrum går lika bra att nyttja som fullskaligt sovrum. Ett sovrum som definitivt kan komma väl till pass under tonårsåren när ungdomarna blir snäppet mer revirhävdande.

Från det nybyggda köket nås den möblerbara balkongen. Balkongen badar i sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Redan i mars kan du ta plats i ett av hörnen och låta strålarna värma. Under de kalla månaderna så räcker det med att njuta av utsikten från köket, aldrig har diskningen känts så lätt!

Solstrålarna må värma skönt i vårkanten, men de räcker knappast för att värma upp huset. Men det gör bergvärmepumpen tillsammans med luftvärmepumpen och eldstaden. De tre uppvärmningsmöjligheterna koordinerar och skapar därför bra förutsättningar för både flexibilitet, stabilitet och låga uppvärmningskostnader.

Huset ligger mitt i Hyttan-området med skolor, affärer och vårdcentral ett par tennisslag bort. På tal om tennis, kanske är det din tenniskarriär som tar fart på tennisklubben ett par gator bort?

Låter det som ett intressant alternativ - hör av dig!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Daniel Sochor, Fastighetsbyrån Norrköping
0701403045
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas