Kommande

Kullavägen 6

Krokek, Norrköpings kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
994 m²
Byggår
2010
Kommande

Välkommen till Kullavägen!
Sällan är en familjevilla så genomtänkt och behaglig som denna marängvita barnidyll á la perfektion. Allt är som man önskar, från planeringen av rum och fönstersättningar till husets placering på tomten, här finns ett detaljtänk utöver det vanliga. Här har inget lämnats åt slumpen och dessutom finns det laddningsuttag för elbil på garaget. Kullavägen 6 har verkligen allt man kan önska sig och dessutom en härlig insynsskyddad altan med en lyxig thermopool med RGB belysning, vilket är poolernas Rolls Royes. Plats finns att duka upp ett rejält långbord på den stora uteplatsen där både familj och vänner får rum. Husets insida har ett kök med en öppen planlösning och högt i tak. Du slås av den enorma rymd huset bjuder på och vem vill inte ha ett badrum där hela familjen får plats på en och samma gång!
I området Kolmården finns allt från stall, tennisbanor, fotbollsplaner, simhall och idrottsanläggning för den hurtiga. Sandviken som ligger nere vid vattnet erbjuder båtplatser, bad, restauranger och minigolf för att bara nämna några av alla saker som du kan njuta av. Det är helt enkelt inte långt till något, tåget som stannar på stationen i Krokeks centrum tar dig på ett kick till Stockholms puls och lika snabbt tillbaka till landets lugn igen.
Det här huset bejakar livets alla kullerbyttor och möjligheter. Vågar du missa denna familjedröm som dessutom ligger på en barnvänlig återvändsgata?
Välkommen på visning och upplev huset med det lilla extra!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Cathrine Falkenlind

HusmanHagberg Norrköping
079-0656702

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.