August Kullgrens väg 19

Kullavik, Kungsbacka kommun Se på karta

10 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159 m²
Tomtarea
790 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
43 509 kr/år
Antal besök
2 683

Nu är äntligen en av de attraktiva villorna på August Kullgrens väg i Kullavik till salu. Villornas unika design och arkitektur med välvda alu-zink tak och stora fönsterpartier ger husen karaktär och känsla. Arkitektritade lösvirkeshus med hög kvalité, byggda av Etikhus. Lika påfallande som den exteriöra designen lika överraskande är villans interiör där generösa sällskapsytor och ljuset suddar ut linjen mellan inne och ute. Villan ligger på en lugn och tyst återvändsgata i ett etablerat och barnvänligt område, mycket nära skolor, buss, affär och härliga badplatser. Den formrena villan är placerad med ett högt läge och omgärdas av flera härliga uteplatser som följer solens alla timmar. Allt inbäddat i en grönskande oas i olika nivåer och berg i dagen.
Villan disponeras med entréplanets stora sällskapsytor och kök i öppen planlösning med matsal.
Köket är modernt och stilrent utformat från 2015 med vita släta skåpsluckor och en bänkskiva i svart granit som snyggt bryter av mot de rostfria maskinerna från Siemens och fläkten från Fjäråskupan. Vidare erbjuds matplats för familjen och flera sittande gäster. Soffgruppen har fin utsikt över tomten samt vardagsrummet med uppsikt över braskaminen som är placerad i rummets mittpunkt. Från vardagsrummet leder dubbeldörrar ut mot trädgården och uteplatserna som är placerade i söder och väster, allt för att maximera solljuset och utemiljön. Trädgården med dess natur och berg i dagen ramar in tomtens läge och bidrar med ett insynsskyddat läge och härliga lekytor.
I anslutning till entrén finns ett av villans två badrum, totalrenoverat 2022 i snygg stilren design. Stora gråa klinkerplattor täcker väggar och golv samt inredning från Macro Design. Vidare nås ett sovrum, rymligt med fönster mot väst. Tvättstugan finns på första plan, inredd med ny torktumlare 2022 samt tvättmaskin 2015 och flera skåp och lådor till förvaring. Här finns också villans frånluftsvärmepump (IVT490) som bidrar med låga driftkostnader.
En spiraltrappa i entrén leder upp till övre plan där familjens hemmakontor är praktiskt placerat. Övre plan erbjuder tre sovrum, ett badrum och två klädkammare. Två rymliga sovrum finns direkt till vänster om trappan. Båda med gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. I anslutning till sovrummen finns en praktisk klädkammare. Det vänstra sovrummet är större och ger möjlighet att placera en dubbelsäng. Till höger om trappan erbjuds ett stort allrum, som idag används som Master bedroom med anslutande walk in closet. Detta rums fönsterparti är ett av villans mest bestående intryck, vars fönsterparti följer takets böjda arkitektur och hänförande utsikt mot naturen. Från detta rum finns utgång till ytterligare en uteplats i soligt läge. Här finns en trappa ned till altan och trädgården.
Med ingång från carporten finns en separat gäststuga, perfekt för övernattande gäster, hemmakontor eller som sovrum till äldre tonåring.
Ytterligare två arkitektritade förråd finns på tomten, båda är inredda samt isolerade.
En perfekt familjevilla för er som vill ha ett modernt och lättskött boende med låga driftkostnader, fina sociala ytor, flera sovrum och möjlighet för hemmakontor.

Villan ligger med centralt läge i Kullavik med närhet till förskola, skola och inga stora väggar som behöver korsas. Vid Kullaviks centrum finns matbutik och restaurang och inom kort avstånd erbjuds flera fina badvikar vid havet och härliga klippor.
Vid Kullaviks båthamn ordnas seglarskola för både barn och vuxn

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Maria Bergström

Bjurfors Väster
Mäklare Maria Bergström, Bjurfors Väster
031-68 69 72

Visningstider

 • 21
  aug
  Sön 21 aug kl. 16:45–17:30
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 22
  aug
  Mån 22 aug kl. 17:15–18:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.