Kumla-Ekeby Norrgården 130

Kumla kommun Se på karta

3 795 000 kr

4 250 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
184 m²
Tomtarea
2 040 m²
Byggår
1909

Ståtlig villa från 1800-talet med stora renoveringar genomförda där den gamla charmen i allra högsta grad finns kvar i huset men lösningarna har moderniserats. Utsökta vyer över fälten på Närkeslätten. Fina detaljer så som vedspis, bergslagskamin och kakelugnar förhöjer känslan ytterligare. Huset har ett lantligt och fridfullt läge där man når Kumla på 4 minuter och Örebro på ca 8 minuter. Ett perfekt läge för den som vill bo utan grannar inpå men ändå ha närhet till bägge städerna. Huset är ståtligt och uppmäter hela 185 kvm och värms upp av energieffektiv bergvärme. Öppen och social ytor i bottenplan med bl.a. rymligt kök, matsal, vardagsrum, sovrum och badrum.

Övervåningen inrymmer stort allrum som med enkelhet kan omvandlas till tre sovrum ytterligare. Övervåningen har två sovrum samt badrum utöver allrummet. Potentiellt 6 sovrum för den stora familjen.

Stor trädgårdstomt med eget läge som toppas av en altan med kvällssol och spabad. Välvårdad jordkällare, utedass, förråd/vedbod, hundgård, Drängstuga tillbyggd carport samt vedeldad bastu. Hjärtligt välkommen att anmäla er för visning på objektet!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.