Skarbjörka 200

Kumla kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 295 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
85 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 628 m²
Byggår
2022

Strax utanför Kumla, med ett lantligt och attraktivt läge för familjen, kan ni nu få flytta in i denna nybyggda villa! Här erbjuds ni ett helt nytt och modernt ladhus med stilsäker design och kvalitéer som imponerar. Smakfulla materialval, härliga fönsterpartier och välplanerade ytor genomsyrar detta hem där ni bara kan flytta in och börja njuta av ert nya villaliv!

Planlösningen på entréplanet är mycket väldisponerad där inbjudande sällskapsytor i det stilfullt inredda köket med full maskinell komfort. De stora fönsterpartierna som är placerade här ger ett så fint och generöst naturligt ljusinsläpp till rummet. På detta plan finns även tre sovrum i bra storlek, ett lyxigt helkaklat badrum samt ett separat klädvårdsrum.

Plejd är installerat i huset vilket ger möjlighet att styra belysning via app.

Huset säljs med oinredd övervåning som ger er möjlighet att uppföra ytterligare sovrum, allrum och badrum efter eget behov. Totalt blir boytan då ca 150 kvm.

Den privata och insynsskyddade utemiljön är även den mycket inbjudande med en stor altan i bästa söderläge med rejäl tillhörande gräsmatta. På husets framsida finns en carport om hela 65 kvm med separat förrådsdel och gott om plats för ytterligare uppställning av bilar på uppfarten.

Läget är strategiskt bra med närhet till RV 51/52 för smidig anslutning till Örebro, Kumla och Hallsberg.

Välkomna att boka er visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Gabriel Damar

Bjurfors Örebro
Mäklare Gabriel Damar, Bjurfors Örebro
073-257 56 66

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.