Bräcke 105

Kungälv - Kärna, Kungälvs kommun Se på karta

5 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
204 m²
Tomtarea
1 906 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
48 750 kr/år

Vill du komma närmare salta bad och kunna kliva rakt ut i grönskande natur, men ändå ha skola och service tillgängligt på kort avstånd? Här behöver du inte välja. I vackra och mycket populära Kärna finns nu ett stort hus med lika fint och rymligt garage snart tillgängligt. Villan ligger vackert beläget mellan Sundhammars vik och Kärna centrum. Med bara 4 km till sandstrand och saltstänkta klippor och endast 2 km till bra skola, matbutik och ytterligare service. Här finner du även Kornhals färjeläge på bara minuter bort och helt plötsligt blir den vardagliga pendlingen till Göteborg en enkel match. Varför inte ta en kvällsrunda med middag på Lycke Golfklubb. Här får du mer tid över att njuta av livets goda.

Trädgården är grönskande skön sommartid och har ett privat, soligt och lugnt läge och ger utrymme till hela familjens önskemål och hobbies. Här finns ett fint växthus om 12 kvm från Villab för hen med de gröna fingrarna. Ett superfräscht och välisolerat varmgarage i lösvirke med vatten och stor yta för den som vill meka, måla eller kanske träna. Även här vill man vara! Jacuzzin på baksidan ger livsnjutaren en favoritplats tillsammans med den privata altanen baktill och den plana trädgården ger barnen rum för spring och lek. Förutom det stora garaget finns ytterligare ett varmförråd om 15 kvm att tillgå. Trädgården bjuder också på godsaker i massor. Här blommar både äpple- och päronträd men likväl hallon, blåbär och björnbär kan plockas.

Villan är från Myresjö och övre plan är inrett och nytt från år 2004. Exteriört är fasaden ommålad förra året 2021 och taket är underhållet och bytt pannor där det behövts. Huset har både en frånluftsvärmepump för uppvärmning av vattnet och en stilren Contura täljstenskamin att elda i, både för mysfaktorn och praktiskt för lägre elkostnader. Vid entrén finns en takbeklädd veranda som välkomnar dig in till en stilren och klinkerbeklädd hall med golvvärme. Rymlig för alla att ta av sig jackor och skor. Rakt fram från hallen får vi en inbjudande och smakfull vy genom vardagsrum och ut mot trädgård och altan. Vardagsrummet ger plats åt både stort matbord för middagsgäster och en stor soffa för myskvällarna. Vid rummets mitt är täljstenskaminen som även har ugn, perfekt placerad. Även köket bjuder in till stora ytor att nyttja. Plats för större bord och en flyttbar köksö finns här för en mer social samvaro kring middagsbestyren. Huset har genomgående parkettgolv i allrummen och sovrum. Från hallen nås tre fina sovrum och ett exklusivt badrum nytt från 2020. Här finns en glasdörr för direkt access till jacuzzin precis utanför. Våtrumsintyg finns! På entréplan hittar ni till sist husets tvättstuga med en praktisk groventré.
En trappa upp finner du det extra allrummet som de flesta drömmer om. Rymligt för hela kompisgänget när det väl behövs. Här får även ytterligare sovrum plats om så önskas. På övre plan finns också ett större sovrum och ett väl tilltaget badrum, nytt från 2004. Här är det förberett för badkar. En trivsam dusch i vinkel finns, WC och dubbel kommod för ett tideffektivt liv. Även en fräsch ångbastu. Komplettera med ett badkar och spaet är fulländat. Mitt emot badrummet finns en trivsam balkong i väst med en ljuvlig vy över den främre trädgårdssidan.

Bo tryggt och bekvämt med vardagslyx och helgens utflyktsmål runt hörnet. Ett boende för alla i familjen att längta hem till. Vad mer kan önskas?
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Elena Pegoraro

Bjurfors Kungälv
Mäklare Elena Pegoraro, Bjurfors Kungälv
076-6487952