Himmelsbergavägen 20

Kungsör/Torpa, Kungsör Se på karta

3 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
4 080 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
51 164 kr/år
Antal besök
15 997
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till denna lilla gård i lantlig idyll strax utanför Kungsör med bl a boningshus, rymligt stall, stort garage och pool. Fantastisk tomt med uppfart via lummig allé, fruktträd, grusade gångar samt en vacker örtträdgård. Smakfullt renoverad villa om 175 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Bostaden präglas av vackra lister och foder, spegeldörrar, delvis spröjsade fönster samt smakfullt renoverad interiör. Lantligt, fullutrustat kök med ljusa luckor och snygga bänkskivor i mörk granit. Helkaklat badrum med golvvärme och vackra detaljer i italiensk design. Tillbyggt vardagsrum om 65 kvm med öppet till taknock och synliga balkar, stora glaspartier samt golvvärme. Villan har även kakelugn, vedspis och gjutjärnskamin - samtliga i bruk.

På fastigheten finns en L-formad byggnad som innefattar ett stall (ca 75 kvm) med två rymliga boxar och en uppvärmd sadelkammare. Denna del av byggnaden har all sin bärighet i väggarna, vilket innebär att användningsområdet kan ändras efter behov. T ex gästhus, gym-/spaavdelning eller varför inte ett till garage? Vidare inrymmer byggnaden två garage, varav ett stort (ca 50 kvm) med nedsänkt saxlyft. Tillgång till snickarbod samt ett övre plan med goda förvaringsutrymmen och möjlighet att bygga till ett gästrum. Sammantaget skapas här en trevlig gårdsbild med många möjligheter!

Här bor du på landet med djur och natur intill husknuten, men ändå med närhet till staden och dess utbud.
Detta är fastigheten för dig som vill ut på landet för att få lugn och ro, kanske kunna odla lite, ha en häst eller två och bara ha det riktigt bra. Enbart ca 13 mil från Stockholm, ca 2 mil från Eskilstuna och ca 5 km från centrala Kungsör. Till Mälaren är det ca 2 kilometers avstånd.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    sep
    Idag kl. 10:00–10:45
    Boka in dig på visning via vår hemsida. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.