Storhagenvägen 40

Kvisslingby - Storhagens Gård, Österåker Karta & restider

5 995 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Välkomna till natursköna Storhagenvägen i Storhagens Gård där JURK Bostad uppför 12 moderna villor med högt fritt läge och fantastisk utsikt över gröna ängar, hagar och Åkersberga Golfklubb. Här bor du i ett nytt exklusivt bostadsområde med ett lugnt läge med Åkersberga Centrum, båthamn och skärgården på bekvämt avstånd. Villorna håller hög standard med moderna materialval och framtidssäker design och underbart solläge. Stora sällskpasytor med välutrustat kök i öppen plan med vardagsrum. Allrum och fyra bra sovrum. Två duschrum varav ena med plats för badkar om så önskas samt tvättstuga med groventré. Klädkammare. Vattenburen golvvärme på bottenvåning och radiatorer på övervåning. Trädäckad altan med härlig utsikt. Carport med förrådsdel. Beräknad inflytt för Storhagenvägen 40 våren 2019.

Ditt nya hus från JURK BOSTAD är dessutom förberett för en ljus framtid tack vare ett samarbete med SunnyFuture, specialister på diskret och effektiv solkraft för villor. När ett hus producerar mer energi än själva huset förbrukar, d.v.s. exklusive hushållsel, kallas det ofta Plusenergihus.

Området Storhagens Gård ligger i idyllisk naturmiljö, med närhet till centrum, skolor, daghem, kommunikationer och småbåtshamnar. Ett lugnt läge med Åkersberga Centrum, båthamn och skärgården på bekvämt avstånd. Med bil tar det 24 minuter till Roslagstull.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
127,4 m²
Biarea
26,7 m²
Tomtarea
1 042 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
3 500 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storhagenvägen 40 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr
Driftkostnad
3 500 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 030
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 10 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips