Parkgatan 31B

Kyrkerör, Falköping Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
494 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
34 750 kr/år

Välkommen till Parkgatan 31B! Beläget med närhet till barnomsorg och grundskola nås ett trevligt boende på en lättskött tomt. Fastigheten med byggår från 1978 har kontinuerligt underhållits och vårdats med omsorg. På senare år har bland annat fönster och tak bytts samt braskamin installerats. Interiören går i jordnära och behagliga färger som ger ett trivsamt och smakfullt boende. Marbodalkök, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och badrum med golvvärme är något som erbjuds. Här väntar även ett inglasat uterum, trädäck och vidbyggt garage.

Fastigheten har ett bra läge för dig som önskar ha allt inom bekvämt avstånd. Härifrån har du närhet till både centrums stora utbud, grönområdet Plantis, förskolor, skolor, träningsanläggningar, Mössebergs fritidsaktiviteter samt Ranten med flertalet butiker, livsmedelsaffärer, resecentrum med buss- och tågavgångar.

Vi anpassar våra visningar efter rådande omständigheter och de restriktioner som gäller samt era önskemål. Önskar ni komma själva så prata med oss.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Sön 24 jan kl. 13:00–14:00
    Varmt välkommen med din anmälan hos Fastighetsbyrån!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.