Lahällsvägen 18A

Lahäll, Täby Se på karta

14 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
188 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
967 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
34 080 kr/år
Antal besök
6 837
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till en fantastisk villa med ypperlig planlösning och ett modernt formspråk både exteriört och interiört. Huset är byggt 2003-4 och har en fin arkitektur, med fasad i trä och puts. Snedtak och frikostig takhöjd skapar en härlig rymd på det övre planet, med öppen planlösning och härliga ytor för familjen och sällskapslivet. Den stora terrassen ligger högt och soligt med utgång från vardagsrum och kök, med massor av utrymme för grillkvällar och avkoppling. Förutom den generösa takhöjden är köket en given favorit en trappa upp, köket är nytt och påkostat, med smakfull inredning i mörkgrått tillsammans med högkvalitativa vitvaror. Interiören överlag är sofistikerad med vita, ljusa och gråa väggar. På det övre planet finns även föräldrarnas svit med klädkammare och badrum.

Entréplanet är även det snyggt inrett med ett fint allrum där man hittar husets andra eldstad, en stor luftig hall, tre sovrum och inte minst ett rejält badrum med bastu i anslutning. En genomtänkt detalj i huset är användningen av skjutdörrar som både är snyggt och sparar plats.

Tomten är lagom stor och lättskött med sina 967 kvm, med plana gräsytor samt stenläggning kring framsidans entré och det fristående garaget. På uppfarten finns ytterligare bilplats. Förråd finns både bakom garaget och i bakre delen av husets entrévåning, med access från trädgården.

Utöver en mycket fin bostad i toppskick, är läget strategiskt och familjevänligt i Lahäll, nära stan och samtidigt lugnt och fridfullt, granne med både grönområden, vatten och kommunikationer, allt inom bekvämt gångavstånd. Till Näsbyviken är det några minuters promenad, och söderut är det lika nära till stora grönområden med Altorps motionsspår och Djursholms golfbana. På vintern är golfbanan längdskidåkarnas favorit. Näsby Gårds förskola och Tranans förskola ligger närmast och skolorna Slottsparksskolan, Norskolan för de mindre barnen och Näsbyparkskolan, Engelska skolan ell

Närmaste centrum är Näsby Park, med mataffär, husläkarmottagning, bibliotek, gym, Gateau och även ett bra shoppingutbud. Med bil går det också snabbt att ta sig till stora Täby Centrum med ett hundratal butiker samt restauranger med mera. Roslagsbanans station Lahäll ligger bara ett par hundra meter bort.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.