Lusernvägen 10

Häljarp, Landskrona kommun Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
264 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
33 250 kr/år

Välskött 1,5 plansvilla med omedelbar närhet till bl a skolor, förskolor, idrottsplats och lekplats som tillsammans med den välplanerade planlösningen gör detta till ett perfekt hus för barnfamiljen. Villan byggdes till 1980 med ca 40 kvm. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, kök med matplats och ingång till skafferi/garderob, rymligt vardagsrum med värmande kamin och utgång till uteplats med markis. Vidare finns toalett och tvättstuga/groventré med utgång till trädgården.

Ovanvåningen innehåller allrum, snyggt helkaklad badrum med dusch, två rum (valv emellan), klädkammare och två rum i den tillbyggda delen.

Garage på tomten och lättskött tomt i bästa solläge med stort trädäck och trädgård som inbjuder till både lek och odling. Stenlagd uteplats på entrésidan med utsikt mot lekplats.

Uppvärmning genom fjärrvärme.

I omgivningarna runt Häljarp finns vackra promenadstråk, Öresunds golfbana och det är inte heller långt till Saxtorpsskogen. I närheten finns matbutik och tågstation. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas