Krutvägen 6

Landsnora, Sollentuna Se på karta

11 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
826 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
54 416 kr/år
Antal besök
17 388
Dagar på Hemnet
30

ACCEPTERAT PRIS! I naturnära läge vid skogens rand väntar denna sagolika och påkostade villa 6 rum, med enastående arkitektur, magisk trädgård, växthus och pool!

Sällan stöter man på en bostad med samma höga nivå på både hus, tomt och läge, men detta är just en sådan unik chans! En mycket exklusivt och smakfullt renoverad villa i en ljuvlig trädgård och ett avskilt lantligt läge.

Trädgården och uteplatsen måste här nämnas först, då de ger ett anslående intryck redan när man närmar sig huset. Här samsas vacker grönska i en omsorgsfullt anlagd trädgård, med vidsträckta stenlagda ytor, stor pool och ett magnifikt inglasat uterum alternativt växthus. Kort sagt en trädgård lika elegant som trivsam, för alla sinnen och alla tillfällen, och med plats för allt från lek och avkoppling till poolpartyn och grillkvällar.

Väl inne i huset möts du av en sofistikerad interiör och en utmärkt planlösning med 6 rum på 168 kvm. Stora sällskapsrum på båda planen ger utrymme för egna vardagsrum för vuxna och barn om man så önskar. Vardagsrummet nere kan även disponeras som enbart matsal om man så vill.

Hela miljön andas kvalitet, smak och fantastisk finish, från det högklassiga inspirerande köket till vardagsrummets öppna spis, allrummets snygga tak med synliga takbjälkar och badrummens sköna spa-känsla. Inga detaljer har lämnats åt slump eller standardlösningar - allt är noga utvalt och gediget byggt.

Fyra sovrum är bra fördelade med två mysiga barnrum uppe och två större på entréplan, där master bedroom är extra lyxigt med direktutgång till uteplatsen. Båda våningarna har badrum och villan är också välförsedd med förvaringsutrymmen och garderober. Intill tvättstugan finns ett extrarum som med fördel kan nyttjas som kontor, gästrum eller gym.

Villan är omsorgsfullt och gediget renoverad 2016-18 med nya badrum, nytt urläckert kök, renovering av ytskikt inklusive väggar, innertak, golv och innerdörrar, garderober i sovrummen samt och tvättstuga. Hela entrévåningens väggar och snickerier är målade i den ljust grå nyansen Amonite från Farrow & Ball. Utvändigt har huset målats, fått staket och grind, samt växthus och ny poolmotor och varmvattenberedare.

Nedre badrummet är helkaklat i äkta marmor och det övre i marmorliknande kakel. Övriga huset har golv i parkett utom i tvättstugan som har klinker. Golvvärme finns i badrum och tvättstuga på nedre plan. Fiber installerades 2017, liksom garderober i övre hall, där det tidigare varit en bastu på övre plan samt i sovrummen på nedre plan. Se även under renoveringar.

Interiören är efter alla dessa åtgärder oklanderlig, med högsta klass och kvalitet inte minst på kök och badrum. Särskilt köket utmärks av sofistikerad elegans, med noga utvald inredning från Alnocera och utrustning med "extra allt" från Gaggenau. Allt designat för den kräsna hemmakocken.

Tomten är som sagt en dröm för den trädgårdsintresserade - som tagen ur ett magasin, med underbar växtlighet och genomtänkt design som skapar en harmonisk helhet. Utöver vackra blommor finns massor av bärbuskar och fruktträd från persika, plommon och äpple till vinrankor, jordgubbar, hallon och vinbär. Här finns även en odlingsyta med både friland och rader samt ett växthus.

Det glasade uterummet/växthuset byggdes 2017 och är en favoritplats för avkoppling och sällskapsliv under sommarhalvåret. Intill huset finns även en stor öppen uteplats för grillning med mera. Trädgården är samtidigt en riktig "semestertomt" med pool och plats för

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB