Poppelgatan 3

Långedrag - Käringberget, Göteborg Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
218 m²
Biarea
220 m²
Tomtarea
794 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
56 251 kr/år

På lugn återvändsgata erbjuds en generöst tilltagen villa med utrymmen och möjligheter utöver det vanliga. Totalt ca 440 kvadratmeter fördelat på 1 ½- plan med källarvåning/relaxavdelning. En härlig villa med gott om plats för den stora familjen som med nuvarande planlösning innehåller 6 rum och kök och bland annat bjuder på generösa och mycket sociala sällskapsytor, relaxavdelning med inomhuspool, öppna spisar, 3-4 sovrum och stort kök.

På entréplanet möts ni av en möblerbar hall med gäst wc, här finns även ett trevligt vardagsrum med öppen spis, ett stort lättarbetat kök med goda avlastningsytor och väl tilltagen matplats, tre fina sovrum, ett helkaklat badrum med badkar, grovkök med groventré och sluss till garaget.

Övre planet innehåller ett stort och läckert sällskapsrum med ryggåstak och synliga takbjälkar om ca 110 kvadratmeter. En underbar och mycket social sällskapsyta med härlig rymd och mycket ljus. Ett rum med karaktär och atmosfär där sex kupor och två balkonger som släpper in ljus ger möjlighet att skapa flera sovrum och ändå behålla en större sällskapsyta.

Källarvåningen innehåller en stor och mycket trevlig relaxavdelning med inomhuspool och generöst tilltagen sällskapsavdelning med murad öppen spis. Här finns även omklädningsrum, dusch, bastu, wc, tvättstuga, förrådsutrymmen och apparatrum.

Här bor ni i ett lugnt, barnvänligt och mycket omtyckt område med direkt närhet till förskolor och skolor, med promenadstråk, havet och småbåtshamnar i närområdet. Härifrån är det lätt att ta bilen in till centrum eller via Älvsborgsbron över till Hisingen och Torslanda. Dessutom är kommunikationerna väl utbyggda, med direkt närhet till såväl spårvagn som buss.

Dubbelgarage och bergvärme.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster