Gullvivans väg 7

Lännersta, Nacka Se på karta

10 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
1 194 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
24 970 kr/år
Antal besök
19 690
Dagar på Hemnet
25

Högt belägen i trevligt villaområde, ligger denna härliga fastighet som byggdes 2008. Den öppna planlösningen på entréplanet och full takhöjd upp i nock över kök/matsal/vardagsrum, gör att villan präglas av ljus, rymd och harmoni. Genomgående ekparkett.
Innanför hallen möts ni av det härliga köket med modern design i materialvalen och gott om förvaring. Trevlig köksö, perfekt för morgonkaffet eller läxläsning. Planlösningen är öppen mellan kök, matsal och vardagsrum och rymden upp i nock över matbordet är fantastisk. Dubbeldörrar från både kök och vardagsrum leder ut till den insynsskyddade terrassen med pergola som flödar av eftermiddags- och kvällssol.
På entréplanet finns också ett sovrum med altandörr rätt ut till morgonsolen. Här finns också badrum med badkar och den funktionella tvättstugan, som har gott om förvaring och egen utgång.
Från hallen leder trappan upp till det ljusa och öppna allrummet på övervåningen. Taket går upp i nock och du ser ner mot kök, matrum och vardagsrum. Här ligger också master bedroom med balkong och walk-in closet, samt ytterligare två rymliga sovrum med plats för egen arbetshörna.
Badrummet är generöst, med ljusa materialval, två duschar och bastu.

Terrassen omgärdar hela huset och man hittar alltid en plats i solen. Det finns många möjligheter att möblera med sittgrupper, matbord och grill. Det finns även ett rymligt spabad som håller värmen året runt och som är underbart att bada i sommar som vinter.
På uppfarten står ett praktiskt förråd som inrymmer det mesta. Plats för tre-fyra bilar på uppfarten.

Läget är perfekt för er som vill ha nära till allt. Närmsta badstrand, inom gångavstånd, vid Bagarsjön. Ni cyklar lätt till Boobadet invid Lännerstasundets mynning, härliga badplatser med sandstrand, bryggor, klipphällar och lekplats. I närbeläget centrum alternativt Nacka Forum ordnar ni de flesta av vardagsbestyren: Här finns mataffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, systembolag, frisörer, klädaffärer mm. En större Hemköp finns också på kort gångavstånd.
Närmaste kommunala grundskola är Björknässkolan, årskurs f-9. Även Lännerstaskolan, årskurs f-5 samt Boo Gårds skola, årskurs f-9 fr om m HT 2021, ligger nära.
Från busshållplats Liljekonvaljens Väg (500m från dörren) går buss 447 i rusningstrafik till Slussen på 30 min. Med buss 414 & 442 från busshållplats Sjöstugan tar det ca 40 min till Slussen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka