Båtsmansvägen 29

Lappetorp, Nyköpings kommun Se på karta

6 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
184 m²
Tomtarea
2 678 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
54 600 kr/år

Ogenerat läge i vacker skärgårdsmiljö! Lappetorp ligger precis vid havet, endast 13 km nordost om Nyköping, längs kustvägen mellan Nyköping och Trosa.
Ett relativt nybyggt område med fantastiskt läge i skärgården och fina hus (A-hus) med modern och välplanerad inredning. Bara några minuters båtfärd och ni är ute i den yttersta skärgården. Den lugna insynsskyddade tomten på höjden är en av de större i området och erbjuder förutom husets 184 kvm i två plan ett isolerat garage med intilliggande carport. Huset är omgiven av en stor smakfull altan som ansluter snyggt till berget/skogen. Största delen är naturtomt med skog/blåbärsris med en helt fantastik utsikt från tomtens högsta punkt. Måste upplevas på plats. Perfekt ställe för ett eventuellt Attefallshus.

Bostaden är väl omhändertagen och erbjuder bl.a en fin eldstad samt vedeldad badtunna.
Du kommer in via en välkomnande och rymlig entréhall med härlig rymd. Kök och vardagsrum med matplats i öppen planlösning med underbar utsikt via de stora glaspartierna. Badrum och stor groventré med tvätt och tork.
Ett sovrum på nedre plan. På övre plan finns två jämlika sovrum samt allrum med härligt ljusinsläpp. Master bedroom med bra förvaring och direkt närhet till badrummet.
Det isolerade garaget har mängder med bra skåp för att hålla fin ordning.
Området består av generösa tomter med genuin karaktär och alla har utsikt över Hornsviken. I Lappetorp finns möjlighet till båtplats, tennisbana, lekplatser och kustens finaste skärgård rakt utanför. Välkommen att upptäcka skärgårdslivet på Lappetorp.
Kontakta mäklaren för eventuella frågor eller privatvisning.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Kontakta mäklaren

Mats Axner

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Mäklare Mats Axner, SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
070-772 77 21