Körmästarevägen 36

Laröd, Helsingborg Se på karta

5 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
270 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
46 955 kr/år

Gediget byggt radhus i två plan med pool. Entréplan rymmer kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stort trädäck och pool. Separat tvättstuga med groventré från carporten som rymmer två bilar. Vidare finns sovrum, duschrum och förråd. En trappa upp finns tre sovrum varav ett med klädkammare, de andra två med garderober. Allrum, rymligt badrum samt en stor takterrass finns med utsikt över takåsarna.

Trädgården har sol större delen av dagen samt eftermiddag och kväll. Utöver poolen är större delen av trädgården täckt av trädäck och det finns förråd.

Laröd - nära hav och skog

Här finns både lummiga bokskogar och tallskogar, perfekta för vackra löprundor och promenader. I Laröd finns också Sofiero Slottsträdgård med Sofiero Slottsrestaurang, båda med mycket gott renommé. Bara en kort promenad nedför landborgen finns ett flertal badställen med både sandstrand och bryggor.

Två bra skolor, F-9, och ett flertal förskolor. Det finns gott om cykelbanor och lekplatser. Ett rikt utbud av idrottsaktiviteter för både barn och vuxna såsom fotboll, gymnastik, ridning, windsurfing och gym. Vidare finns vårdcentral med BVC, bibliotek, matbutik och pizzeria.

Laröd är beläget fem kilometer från Helsingborgs centrum med goda bussförbindelser både norr- och söderut. Med bil kommer du snabbt ut på motorvägen med 25 minuter till Ängelholms flygplats och drygt en timme till Köpenhamn.

Läs mer hos mäklaren