Travvägen 8B

Laröd, Helsingborgs kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
432 m²
Byggår
1909

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel!

Välkommen till en unik 1,5plansvilla i Laröd, belägen på Travvägen 8B. Ni parkerar utanför huset med plats för två bilar (carport).
Villan är 144kvm stor och genomgick en renovering 2010 samt en uppfräschning 2022. Hela entréplan värms upp genom vattenburen golvvärmesystem och ovanplan genom element.
Här erbjuds ett generöst kök i lantligt stuk som sträcker sig öppet mot en matplats och sällskapsrum. Vidare finner ni ett badrum med badkar. I anslutning finner ni fyra sovrum i god storlek med både förvaring och goda inredningsmöjligheter samt ett förråd på minst 10kvm utanför.

Sammanfattningsvis finner ni en trevlig bostad i populära Laröd med en härlig utemiljö med plats för loungemöbler, grill, studsmatta och annat för både stora och små.

Välkomna på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling.

Övrigt
Under dokument finns ritningar framtagna av arkitekt på förslag på ändring av planlösning.

Laröd är ett mycket eftertraktat och familjevänligt området i Helsingborg. Området präglas av villor men det finns även bostads- och hyresrätter. Närhet till hav, skog och lekplatser. Barnomsorg och skolor inom gångavstånd, vårdcentral, Hemköp, pizzerior och mycket mer. Bussförbindelserna till både Helsingborg och Höganäs är utmärkta.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ali Mroveh

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Ali Mroveh, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-239 99 80