Skräddaregården

Låssby, Göteborgs kommun Se på karta

7 241 650 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
604 m²

Här kan vi erbjuda en helt fantastisk tomt som som är stillsamt belägen men ändå med närhet till allt man kan önska. På tomten kommer ett "Stella 150" från Trivselhus byggas men är ännu inte påbörjat, så det finns ännu möjligheter till egna önskemål om färger och inredningsval. Stella 150 är perfekt planerad med tre sovrum samt sällskapsrum och både badrum och klädkammare på ovanvåningen. Entréplanet är socialt planerat med en öppen planlösning till mellan vardagsrum, kök och matplats. På entréplanet finns också ytterligare ett sovrum, tvättstuga samt ett badrum. Trivselhus erbjuder högkvalitativa husmodeller med stor variation av tillvalsmöjligheter.

Låssby är ett växande område med många gröna ängar och stigar som är perfekt att löpa eller promenera på. Med cykeln tar man sig enkelt till salta bad i både Lilleby, Sillvik och Björlanda Kile. Torslanda torg och Amhult med all sin service ligger endast någon minut bort med bil och inom en snar framtid kommer även "Björlanda centrum" växa fram vid Skrabro som ligger inom gångavstånd. Busshållplatsen ligger endast några meter från ytterdörren och därifrån tar det endast 25 minuter i till Göteborgs stad.
Här har ni möjligheten att skapa ert alldeles egna dröm hem i ett vackert område som har nära till skola, kommunikationer i en vacker och svårslagen miljö.
Välkomna att visa intresse för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

Kontakta mäklaren

Per Lind

Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda
Mäklare Per Lind, Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda
+46709264111