Kvistbro Lundby 4055

Lekebergs kommun Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
189 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
1,1 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
30 779 kr/år

Välkommen till Kvistbro Lundby 4055 och denna fina lantliga fastighet med möjlighet att ha hästar.

Stort och luftigt boningshus med anor från förra sekelskiftet. 189 kvm fördelat på sex rymliga rum och kök, perfekt för den stora familjen.
Entréplanet har ett stort trivsamt kök med plats för flera att umgås och laga mat tillsammans och i anslutning till köket finns en stor inglasad altan med intilliggande soldäck. Två stora sovrum, badrum och entré åt båda håll. En trappa upp finns ett ljust vardagsrum med en härlig öppen spis med insats, ytterligare två sovrum och en toalett. Dessutom finns en rymlig förrådsvind.

Kommunalt vatten och avlopp och husets värms upp av vedpanna som kompletteras med solpaneler. Fiber finns indraget.
Lite drygt 1 ha mark bestående av hagar och trädgårdstomt och en lada med lösdrift för två stora hästar. Kräftfiskerättighet på två olika delar av Svartån.
Mycket lugnt och barnvänligt område med ”Bullerbykänsla”. Skolskjuts inom 300 m. Bra byalag, nära till fin badplats med stor brygga, fina ridvägar och promenadstråk. Det finns en tennisbana ca 100 m bort som drivs av Gropens IF, en aktiv sportklubb med bl a innebandy och fotboll och på vintern en spolad isrink.
Knappt 5 km till Fjugesta med bl a vårdcentral, mataffärer, systembolag, banker och Sannabadet. Ca 4 km till pendlarparkering för cykel och bil vid väg 204 för buss mot Örebro. Drygt 1 mil till expansiva Lanna med golfbana och resort med restaurang och hotell.
Ca 3 mil till Örebro med bra kommunikation via E18.
Länsdeklarerat!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Kajsa Hultman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Kajsa Hultman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0709-102609