Östra Rönnäs Högholsgattu 8

Leksand, Leksand Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
86 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
1 580 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
29 731 kr/år
Antal besök
5 197
Dagar på Hemnet
19

Nu kan du förvärva den charmiga och välskötta Nilsgården med högt läge i byn Rönnäs.

Huset är löpande renoverat genom åren och här finns gott om plats för både familjen och gästerna.
Här finns bland annat det fina utbyggda lantköket med en underbar utsikt över vidderna och sjön Insjön nedanför. Badrum med kakel och klinkers, tre bra sovrum och stor klädkammare, som potentiellt även skulle kunna fungera som ytterligare sovrum, både vardagsrum och allrum och flertalet eldstäder som värmer skönt under vinterhalvåret samt en källare med massor av utrymme och potential. Ett hus skapat för att umgås i!

Favoritplatsen är i det inglasade uterummet eller på den lilla farstukvisten där utsikten över sjön Insjön glittrar i solen. Här kan man skåda alla de olika årstiderna som ett underbart skådespel i naturen nedanför.

Rönnäs är en aktiv by med härlig gemenskap och många aktiviteter. Här anordnas allt från midsommarfirande och pubkvällar till sill- och julfester. På sommaren träffas man vid badplatsen och på vintern plogas banan på isen för skridskor, skid- och sparkåkning. Här finns naturen och vandringslederna precis runt knuten. En vacker by där varje årstid har sin charm!

På tomten finns även två mindre förrådsbyggnader, och här finns gott om plats för spring, lek och kojbyggen bland träden.

Välkommen med din anmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Leksand