Werkmästergatan 31:32

Lerdal, Rättvik Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
1 758 m²
Driftkostnad
1 500 kr/år

Här i Rättvik, i hjärtat av Dalarna, har du nu chansen att förvärva en tomt och skapa ditt alldeles egna drömboende. Totalt kommer här släppas tre tomter för byggnation av fristående villor i samarbete med Anebyhusgruppen. Tomterna är belägna i Lerdal, ett familjevänligt bostadsområde med gångavstånd in till Rättviks centrum och känt för sin milsvida utsikt över Siljan.

Här kan man med enkelhet föreställa sig hur man sitter och njuter av lugnet och utsikten med en kaffekoppen i handen men samtidigt finns i närområdet mängder av olika aktiviteter för stora som små.
Som exempel har du Dalhalla 20min bort som under åren utvecklats till ett konserthus av världsklass. Dalhalla har ordnat konserter med en mängd olika världsartister under åren så som John Fogerty, Simple Minds, Patti Smith, Tom Jones, Toto, Sting, The Beach Boys, Scorpions, Takida, Deep Purple m.f. Rättviks fina skidbacke ligger i direktanslutning till Lerdal och även Rodelbanan i Rättvik finner du inom gångavstånd från tomterna.

Känner du för en lugnare aktivitet så kan du ta en promenad eller cykeltur ned till Siljans finaste badstrand belägen mitt i Rättvik som kännetecknas av den 628 m långa bryggan som byggdes 1895. Och när du är här får du inte glömma att den goda rättviksglassen!

I denna annons ser du ett exempel på vad du skulle kunna få för pengarna om du valde att skapa ditt drömboende på denna tomt. Vi har räknat på en byggnation av Anebyhusgruppens husmodell Fokus 133 men ha i åtanke att du självklart kan välja att uppföra annan husmodell från Anebyhusgruppen om du så skulle önska. Fokus 133 består av hela 6 rok, varav 4 sovrum och 2 sällskapsutrymmen fördelat på sina välplanerade 133kvm i ett plan. Det här är ett hus väl lämpat för en barnfamilj och skulle endast kosta ca 3 695 000kr att bygga.

I vårt räkneexempel där vi kommit fram till cirkapriset 3 695 000kr har vi inkluderat priset för tomt, anslutning VA, anslutning el, anslutning fiber, kommunala avgifter samt Anebyhusgruppens 1-plansvilla Fokus 133. I priset ingår också totalentreprenad så du beställer, de bygger och du får nyckeln när det är klart, enklare än så blir det inte.

Det hus ni ser på bilden i annonsen är en illustrerad bild på Anebyhusgruppens husmodell Fokus 133. Skulle ni önska bygga annat hus från Anebyhusgruppen än just detta så går det självklart bra. Ni kan välja helt fritt bland samtliga husmodeller från Anebyhusgruppen. Har ni frågor eller funderingar beträffande tomterna kontakta mäklaren. För frågor kopplade till husmodell går det även bra att kontakta säljaren på Anebyhusgruppen direkt, kontaktperson Stefan Nätz 0761-910485. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
NOKUS

Kontakta mäklaren

Elin Bornesäter

NOKUS
Mäklare Elin Bornesäter, NOKUS
070-924 99 76