Sparresäter Björsarödjan

Lerdala, Skövde Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
2 951 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
14 273 kr/år

Välkommen till detta charmiga sekelskifteshus med ett naturnära och ostört läge strax utanför Lerdala! Huset byggdes 1900 och bjuder bland annat på punschveranda, spröjsade fönster, vackra snickerier, spegeldörrar och massvis med karaktär.

Det första som möter dig i huset är en trevlig och inbjudande entréhall som nås när vi kliver in i punchverandan. Här har vi alltså ett kombinerat uterum och entréhall som ger plats för såväl avhängning av ytterkläder som plats matgrupp. Längre in finns ett öppet, charmigt och tidstypiskt vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster åt två håll och öppen spis med insats. Innanför det har vi ett mysigt och tidstypiskt kök tillsammans med en lika karaktäristisk matsal. Huset har tre sovrum, varav det som finns på nedre plan har öppen spis med insats, och sedan finns ytterligare två på övre plan.

Huset står på en stor, lummig och rogivande skogstomt med stora gräsytor, vackra björkar. Här bor du verkligen mitt i naturen i en tyst och lugn omgivning. Fastigheten ligger bara några minuter med bil från Lerdala och ungefär 25 minuter in till centrala Skövde. Dessutom ligger sjön Lången inte långt bort för de som är badsugna på sommarkvällarna!

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Varmt välkommen att boka in dig på visning! Med hänsyn till rådande läge så fördelar vi er visningsgäster glesare och erbjuder enskild visning för dig som tillhör riskgrupp eller av annan anledning inte har möjlighet att gå på ordinarie visning. Vi utgår givetvis från att ni hör av er för att boka ny tid om ni skulle bli sjuka innan visning. Vi ber er även att komma max 2 i sällskapet, utöver ev barn som följer med. Tack för visad förståelse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde