Brännåsvägen

Lerum-Södra, Lerum

7 300 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

I backen upp mot Långa Stamsjön i Lerum, utmed Brännåsvägen, planeras för kvarteret Brännås Park – ett nytt villaområde med totalt 12 villor. Här bor du nära naturen och på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Pendelstationen ligger endast en kilometer bort och du har nära till allmän service och shopping vid Lerums torg.

I Brännås Park skapar den kuperade terrängen förutsättningar för ett spännande område i västersluttning. De tre olika hustyperna byggs i trä och får ett modernt, stramt uttryck med träfasader i vackra naturnära toner – grönt, naturfärgat och en mörk brunsvart nyans. De får generösa terrasser och uteplatser med kvällssol. Interiört har villorna öppna planlösningar och skön rymd med takhöjder i nock upp till 4,80 m. Det är arkitekterna Bornstein & Lyckefors som ligger bakom utformningen av Brännås Park.

Dennna hustypen är ett sluttningshus om 149 + 16,4 kvm. Via entrén kommer man in på det övre planet. Inspirationen har varit amerikanska villor i Hollywood Hills som på samma sätt har ett högt läge med hänförande utsikt över landskapet nedanför. Det övre planet har en lätt förskjuten men ändå öppen planlösning för att ge en luftig men samtidigt omslutande och personlig känsla. Via en centralt placerad trappa når man nedre planet med direktkontakt till landskapet i den lägre delen av sluttningen. Entrévåning består av kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På nedre plan finns tre sovrum, ett badrum, stor klädkammare, tvättstuga samt allrum med utgång till stenlagd uteplats. Takhöjd upp till 4,80 m. Dubbelcarport och förråd. Solcellspanel på taket mot söder.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
149 m²
Biarea
16,4 m²
Tomtarea
630 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
2020
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brännåsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 300 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 818
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 56 dagar sedan, den 25 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips