Liljekonvaljvägen 16

Liljebacken, Älvkarleby kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Biarea
51,8 m²
Tomtarea
1 113 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
39 625 kr/år

Varmt välkomna till detta nybyggda Myresjöhus i natur-, och havsnära Liljebacken, Skutskär!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende, bara att flytta in och trivas. Hall med garderober, vardagsrum/kök i öppen planlösning med högt i tak, braskamin och plats för soff-, och matgrupp. Här finns även utgång till husets baksida med reglad altan. Köket erbjuder goda arbetsytor med härlig bänkyta och köksö, lyxigt tillval som vinkyl etc.! Övrigt i huset finns tvättstuga med groventré, "master bedroom" med egen klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Till sist finns även allrum, tre sovrum, ett till helkaklat badrum med dusch och klädkammare. På tomten finns härliga gräsytor och fritt läge mot skog. På uppfarten finns det plats för flertalet bilar samt även vidbyggt dubbelgarage om ca 52 kvm med tillhörande förråd!

Nybyggt och välisolerat hus med vattenburen värme i form av frånluftsvärmepump för låg driftkostnad, braskamin för mysfaktor och skattefritt i 15 år från byggnadsår!

Huset ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas ev. möjlighet till båtplats (sköts via Älvkarleby kommun) som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen", Rullsand etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även två gym (Galaxen på Rotskär och Folkets hus gym), mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

David Töyrylä

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare David Töyrylä, SkandiaMäklarna Gävle
070-694 01 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.