Torvmyrevägen 7

Lilla Askerön, Tjörn Se på karta

2 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
62 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
2 107 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Driftkostnad
19 334 kr/år
Antal besök
14 497
Dagar på Hemnet
14

Välkomna till vackra Torvmyrevägen 7!
Fastigheten är belägen på Lilla Askerön, en mindre ö där vägar kantas av hav, ängar, berg och skog. En naturnära plats som gjord för att samla energi och njuta av tystnaden. Gång- och cykelavstånd till badplats med sandstrand, badbrygga och klippor. På den kommunala badplatsen anordnas simskola under sommaren.

Fastigheten är med i en gemensamhetsanläggning där man har tillgång till båtplats i Bönekulles föreningshamn. Storlek på platsen varierar efter behov.

Huset är fördelat på entré- och källarplan, kommer från Västkuststugan, och har varit i säljarens ägo sedan start.
Under åren 1980-82 restes huset och valet av bostadens placering valdes med omsorg. Med ett högt, insynsskyddat läget, havsutsikten och det fantastiska solläget från morgon till sent på kvällen blev här det självklara valet av tomt att bygga på.

Interiört erbjuds kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med en iögonfallande, värmande kamin.
Köksbänken är placerad under ett fönster där man kan blicka ut över gräsmattan samtidigt som man står inne och lagar mat.
Ljusa ytor med gott om ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och dörrar ut mot den stora altanen längst husets lång- och kortsida.
På entréplan hittar ni dessutom tre sovrum med platsbyggda garderober samt ett badrum med dusch.
På källarplan, som nås inifrån men också via separat groventré, erbjuder två rum som kan används som sov- och sällskapsrum, matkällare, pannrum och tvättstuga med dusch.

Längst altanen finns alltid möjligheten att söka sig till både sol och skugga men också vid de allra blåsigaste dagarna hitta en skyddad plats i lä. I anslutning till altanen finner ni det inglasade uterummet, en plats man gärna nyttjar för att förlänga sommarhalvåret - tänk att få sitta här och blicka ut över Askeröfjorden samt den vackra naturen runt om.

På fastigheten erbjuds flertalet parkeringsplatser och ytor för fritidsintressen och utelek för barnen. Den ena sidan av tomten erbjuder en trädgård med växter och plats för utemöbler medan den andra sidan är till största delen bergs- och naturtomt klädd med bl.a. lila ljung, ormbunkar och vacker tall.
Som om inte detta vore nog erbjuds dessutom ett gästhus (ca 15 kvm) med egen uteplats, öppningsbara pardörrar, plats för sängplatser och sällskapsyta.
Därefter hittar ni ett varmförråd i anslutning till boningshuset och ett kallförråd (ca 10 kvm) på uppfarten med gott om förvaringsmöjligheter.

Fiber finns!
Besiktning är gjord, se bilaga i annonsen.

Endast ca 20 minuter från Stenungsund och 50 minuters bilväg från Göteborg. Närhet till Myggenäs med mataffär - bank - vårdcentral - gym etc. och även Varekil nås inom 15 minuters körtid.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn