Parkvägen 12

Lilla Edet, Lilla Edets kommun Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 186 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
41 232 kr/år

Här på Parkvägen välkomnas du till ett charmigt hem från 1930. Ett hemtrevligt hus vars generösa storlek om 120 kvm gör att du får plats att bo bekvämt, utöver bostadshuset finns här en rymlig ekonomibyggnad som erbjuder god plats för förvaring och hobbys, här finns även en bekvämlighetsinrättning (utedass). Till huset hör en trevlig trädgårdstomt som är inbäddad i grönska och med insynsskydd från omgivningen, här lyser solen dagen lång och det finns gott om plats för både ett parti kubb eller för odlingsmöjligheter för den som önskar det, redan idag finns här flera äppleträd, både sommar och vinteräpplen. Här finns även plommon, rabarber och röda vinbär.

Ström är en mycket trivsam del av Lilla Edet som uppskattas högt av barnfamiljer, här är det trygga kvarter med goda grannar och du har både skola och förskola en kort promenad bort. Ströms slottspark med bland annat lekplats, utegym, en ny discgolfbana och minigolf ligger ett stenkast från huset och centrala Lilla Edet ligger tio minuters gångväg bort. Området bjuder även på vackra grönområden, fotbollsplan, både gräs och konstgräs, och Göta älv med Sveriges äldsta sluss.

Här på Parkvägen 12 är det med andra ord lätt för hela familjen att trivas! En kort bilresa bort finns det ett flertal badsjöar där du gärna tar ett dopp en varm sommardag, eller varför inte tillbringa en dag vid Lyckorna och havet som du kommer till på endast 15 minuter. Utöver det finns Göteborg, Uddevalla, Stenungsund och Trollhättan, alla inom bekvämt pendlingsavstånd.

Lilla Edet är ett kommunikationsnav och du når flera större städer inom bekvämt pendlingsavståd, vad sägs t ex om, Uddevalla inom 35 minuter, Göteborg inom 40 minuter och Trollhättan inom 20 minuter. Det är enkelt att ta sig runt både med bil eller kommunalt. Det här är det perfekta boendet för familjen som växer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet

Kontakta mäklaren

Jennie Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
Mäklare Jennie Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
+46721600049