Frejavägen 10

Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

10 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
761 m²
Byggår
1948
Antal besök
1 824

På Frejavägens lugna villagata erbjuds nu denna charmiga funkis-villa på en vackert uppvuxen tomt i ogenerat läge med sol från morgon till kväll!

Ett välbevarat hus med utmärka sociala ytor såväl utvändigt som invändigt. Vacker puts och tegelfasad samt de typiska för bygg-eran så uppskattade fönsterna som erbjuder gott om naturligt ljusinsläpp.
Praktiskt tomt med egen asfalterad uppfart (samt garage), enormt trädäck i bästa möjliga solläge, fina uppvuxna fruktträd och grässluttningar för hopp och lek.
Hit kommer ni älska att bjuda hem släkt och vänner vid högtider och somrarnas grillmiddagar.

Via en luftig och praktisk hall med platsbyggd förvaring välkomnas ni in till huset och vidare till ett rejält vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Här kan stora sällskap samlas och njuta av den mysiga braskaminen. I nära anslutning finner ni två sovrum/arbetsrum samt helkaklat badrum.

Köket som är både modernt praktiskt och rymligt erbjuder fina arbetsytor, en rejäl matplats och fantastiskt ljusinsläpp både förmiddag och kväll via stora fönster i vardera sida.

Längst in mot husets norra sida, lite avskiljt från övriga sociala rum finner ni ett lyxigt master bedroom med dubbla altandörrar ut mot trädäcket samt en stilren garderobsvägg med öppen inredning.

Källarplanet erbjuder en generös planlösning som kan erbjuda sovrum även åt den stora familjen, inte minst genom de förslag på anpassningar som har tagits fram av arkitekt. Se alternativa planlösningar.
Här finns idag ett för ungdomarna uppskattat allrum där de kan ha sitt eget häng med kompisar, ett sovrum, tvättstuga, bastu, dusch och WC samt förvaring i överflöd!

En annan intressant möjlighet är förädling av vinden. Ritningar med förslag på utformning finns bland bifogade dokument.

Några av kommunens populäraste skolor och förskolor kan barnen promenera säkert till, likväl som aktiviteter efter skolan och på helgerna, då både Idrottsplats är nära och populära Aktivitetshuset ligger endast hundra meters promenad bort.
Här kan både barn och vuxna gå på dans, kampsport, fotboll, innebandy, parkour, basket med mera.
Aktivitetsparken passar även för de lite äldre barnen med både basketplan, fotbollsplan samt skateboardramper.

Läget passar särskilt en familj med en aktiv livsstil, som kommer uppskatta att ha Igelbäckens naturreservat, motionsspår samt Ursviks idrottsplats inom kort promenadavstånd.
Bara att knyta på joggingskorna efter jobbet och bege er ut i det milslånga elljusspåret.
Vintertid kan ni växla om till långfärdsskidorna då det både finns vackra naturspår samt garanterad snö vid skidbanan i lokala skidföreningens regi.
Mountainbike-spåren är långa och bra. Hit vallfärdar cyklister från hela Storstockholm för att ta del av något som ni som boende i området jämt har att tillgå nära hemmet.

Ni som tar er till jobbet med bil kommer enkelt ut på E4/E18, samtidigt som tunnelbanan nås inom smidigt cykelavstånd. Inom kort kompletteras utbudet av kommunikation med tvärbanan, som tar er via Kista till Sollentuna i norr, samt hela vägen till Nacka via bland annat Bromma Blocks, Alvik, Stora Essingen, Gröndal, Liljeholmen, Gullmarsplan och Hammarby Sjöstad.
De flesta av Stockholms stora arbetsgivare kommer att kunna nås smidigt från Ursvik.

Avstånd till:

Busshållsplats - 200 m
Aktivitetshuset 800 m
Aktivitetsparken 600 m
Lilla Ursviks lekplats – 300 m
Ursviksskolan/förskola - 300 m
Ursviks utegym – 500m (vid motionsområdet

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12