Västanväg 101B

Limhamn, Malmö Karta & restider

6 295 000 kr
Villaicon_villa_inactive

När skolklockan ringde in på Bergaskolan så sprang barnen i familjen samtidigt hemifrån huset, som ligger ett stenkast från skolgården. Här presenteras en välbevarad Byggmästarvilla i originalskick på en familjär Limhamnsgata. Ni får inte bara nära till populära skolor och förskolorna utan även Limhamns centrum med sitt stora butiksutbud av mataffärer, blomsterhandel, apotek, systembolag och alla lokala restauranger och kaféer.

Huset på hela 170kvm boyta, tillsammans med 80kvm källare är i originalskick och har behov av renovering. Med fina detaljer som parkettgolv, blyinfattade fönster, ektrappa och tidsenligt stengolvet i hallen, som ser ut precis som på den tiden då det lades in, kan detta bli en riktig pärla. Takkupor och plåtdetaljerna på huset är kopparbeklädda och hela huset har man redan från byggåret lagt extra krut på. På 70-talet byggde man till en utbyggnad på bottenplanet vilket gav ett ännu större vardagsrum en halvtrappa ner, som tillsammans med en öppen spis och störa fönsterpartier mot trädgården blir en mysig plats för umgänge. Ovanpå utbyggnaden ligger en stor terrass som nås från två av husets sovrum på ovanvåningen. Huset är byggt i ett och ett halvt plan ovanpå en stor källare som inrymmer tvättstuga och gillestuga, samt ett stort garage intill. Det rejäla huset för den stora familjen som behöver stora ytor att nyttja i flera plan. Varmt välkommen att uppleva detta på plats.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
170 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
642 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1961
Räkna på boendet
  • Tisdag 26 sep kl 16:30-17:15 Spara
    Föranmälan krävs
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västanväg 101B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 295 000 kr

Statistik

6 448
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 12 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips