Vitmossvägen 75

Lindbacken, Uppsala kommun Se på karta

6 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
617 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
37 640 kr/år

Väldisponerad 2-plansvilla med garage i barnvänliga Lindbacken. Huset är uppfört 2022 och har genomgående påkostade och smakfulla materialval. Trivsam gräsbelagd baksida med rymlig gjuten uteplats och sol större delen av dagen. På framsidan ges möjlighet att planera ytorna enligt eget tycke och smak.

Entréplan erbjuder öppen planlösning i vinkel mellan kök, matrum och vardagsrum, välkomnande hall med förrådsutrymme, rymligt duschrum samt tvättstuga med groventré. På övre plan finns ett trivsamt allrum med härlig utsikt, rymligt duschrum, fyra generösa sovrum med praktisk förvaring i garderobslösningar.

Lindbacken ligger bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E4:an varför området lämpar sig utmärkt för den pendlande barnfamiljen. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar går längsmed samma sträcka. Området har på bara några år etablerat sig som en trygg och optimal uppväxtmiljö för barn, med fyra förskolor samt grundskola med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Det finns flera möjligheter för barn att hålla på med idrott, med aktiva föreningar för bl.a innebandy, fotboll och gymnastik. Vuxna kan delta i bl.a. bootcamps, yoga och innebandy. Uppsala ponnyklubb angränsar till området. Linnéstigen som delvis går genom området inbjuder till härliga promenader och löpturer. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsala Centrum. Nu har det även blivit klart att en Handelsplats ska etableras i Lindbacken. Målet är att etablera hyresgäster som inte bara tillför mycket för de boende i Lindbacken, såsom restaurang, café, apotek, vårdcentral för att nämna några passande verksamheter, utan att Handelsbyn även ska vara ett naturligt och exklusivt besöksmål för boende i hela Uppsala län.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Klas Winter

Widerlöv Uppsala
Mäklare Klas Winter, Widerlöv Uppsala
0709-310 311

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.