Styrsåsvägen 2

Lindome, Mölndal Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 256 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2004
Driftkostnad
23 400 kr/år

Vill du leva och bo med ca 10 minuters cykelväg till havet? Då finns nu chansen att bli ägare till detta hus byggt 2004, bra beläget precis vid gränsen till Billdal.

De drygt 150+35 m² fördelar sig på två plan och ett extra hus intill huvudbyggnaden.

Nedervåningen inrymmer ett härligt kök med köksö, öppet mot vardagsrummet och dess braskamin, ett badrum med dusch och en tvättstuga med groventré. Från köket nås också ett uterum att använda året runt!

Baksidan nås från vardagsrummet. På den stenlagda uteplatsen finns möjlighet till både sol och skugga en varm sommardag, då man byggt upp ett skärmtak att kunna ha middag under. Här på baksidan finns också en pool att kunna svalka sig i under varma sommardagar.

Övre plan har ett allrum, fyra sovrum samt helkaklat badrum med badkar, dusch och golvvärme.

Den extra byggnaden på fastigheten innehåller garage, samt en separat lägenhet med kökspentry, tre rum och helkaklat badrum. Här finns möjlighet för uthyrning, eget boende för tonåringen eller hobbyn!

Detta är ett mycket trivsamt område med flera barnfamiljer, hästgårdar och hagar samt fina strövområden i skogarna och Sandsjöbacka naturreservat intill. Här känner du lugnet från de lummiga omgivningarna samtidigt som du är endast några minuter från Kungsporten i Billdal och har knappt tio minuters cykelavstånd till flera fina badstränder både i havet och i insjö.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal