Rundelsgatan 10

Ljungbyhed, Klippans kommun Se på karta

1 948 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
778 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
29 768 kr/år

Nu ges möjligheten att förvärva denna stora 1-plansvilla om 150+56kvm i familjevänliga Ljungbyhed. Bostaden erbjuder hela 4 sovrum, stor trädgård och två härliga uteplatser. I källaren finner ni både tvättstuga, verkstad och ett hobbyrum.

Ni välkomnas in genom entrén och möts av en luftig och stor hall som ligger i anslutning till det stora tillbyggda allrummet med stora fönsterpartier och direkt utgång via de två skjutdörrarna mot den insynsskyddade uteplatsen på bostadens baksida. Efter allrummet når vi till det välplanerade köket med väl utrustad maskinpark, fönster ut mot trädgården samt den stora görningen. Här erbjuds även gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Vidare tar vi oss genom husets passage där vi når tre av fyra sovrum, gästtoalett och det rymliga vardagsrummet med fönster i båda riktningar, fungerande öppenspis och utgång till framsidans rymliga uterum.

Sammanfattningsvis får ni en av de större villorna i området och gott om plats för hela familjen. Bostaden har blivit väl omhändertagen under årets gång. Så antingen kan man flytta rakt in och bara bo eller så finns de stora möjligheter att verkligen kunna sätta sin egen prägel och karaktär.

Finner ni detta intressant och önskar veta mer eller vill boka in er på en förhandsvisning så är ni varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Asira AB