Gleipners väg 5A och 5B

Ljungdala, Hässleholms kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
776 m²
Byggår
1973
Energiklass
C
Driftkostnad
23 700 kr/år
Antal besök
1 442

Smakfull karaktär är orden som dyker upp när man kommer in i denna trevliga suterrängvilla. Huset är totalrenoverat under 2022/2023 och väntar nu på sin nya familj som ska få njuta här i många år framöver. Ljusa, fräscha toner och påkostade materialval ger den känslan av lyx som huset förtjänar.
Här erbjuds hela 6 rum och kök, varav fyra sovrum och två badrum - med andra ord är det gott om plats för hela familjen. I stort sätt alla rum har ett särskilt generöst ljusinsläpp från stora fönster vilket ger en härlig rymd som bör upplevas på plats.
Balkongen som vetter mot trädgården ger utrymme för en härlig morgonkaffe eller ett glas vin en ljummen sommarkväll. I trädgården tillåts man drömma sig bort - här kan fantasin få sätta fart, kanske ett spabad eller en pool? Varför inte ett friliggande växthus stort nog för både växter och socialt umgänge? Eller behåller man den precis som den är, med gott om plats för lek och bus.

Ljungdala är en lugn och familjevänlig stadsdel i Hässleholm med endast ca 2 km in till centrum. I Ljungdala finns både skolor och förskolor, matbutiker och annan önskvärd service. Till centrum tar du dig enkelt antingen via fina cykel- & promenadvägar, buss eller bil.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Kristianstad

Kontakta mäklaren

Jetmir Isufi

SkandiaMäklarna Kristianstad
Mäklare Jetmir Isufi, SkandiaMäklarna Kristianstad
0739-470991

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.