Snorres väg 10

Ljungdala, Hässleholms kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
1 207 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
43 354 kr/år

Varför inte börja dagen med ett morgondopp eller en simtur i den egna poolen. Din dröm om att bo i ett eftertraktat och barnvänligt bostadsområde kan bli sann. Välkommen till en modern villa på hela 154 kvm som ger dig möjlighet att bo rymligt och samtidigt ha närheten till det mesta. Här finns verkligen möjlighet till avkoppling i de olika oaserna som trädgården erbjuder.

En påkostad och modern villa i 1,5 plan med stora umgängesytor, rejält isolerat uterum och 3-5 sovrum, beroende på hur du önskar att ha det och vilka behov du har. Planlösningen är flexibel.
På nedervåningen finner vi ett gediget kök från Ballingslöv, vardagsrum i vinkel, ett sovrum och gästtoalett samt tvättstuga med groventré.
Allrum på övervåningen, ett helkaklat duschrum och två sovrum. Här går det att sätta upp väggar och göra om det till flera sovrum.

Lägg där till det härliga inglasade uterummet med stora fönsterpartier som ger utrymme för stora familjen och vännerna. Poolområdet med dess läge blir säkerligen gästerna många och grillkvällarna sena. Lättskött tomt med stensättningar, gräsytor och den perfekt kvällsaltan på husets ena kortsida för kvällskaffet.

Här erbjuds även ett rymligt och isolerat garage och uppfart med plats för flera fordon. Fiber är indraget i huset och uppvärmning med fjärrvärme.

Under bostaden finns skyddsrum. Läs mer om skyddsrum på MSB:s hemsida https://www.msb.se/sv

På Ljungdala bor du inom gångavstånd till skola, förskola och matbutik. Önskar du ta dig till Hässleholms centrala delar, som bland annat erbjuder utmärkta kommunikationer till Lund, Malmö och Köpenhamn, så är cykel eller stadsbuss utmärkta alternativ.
Huset är besiktat och protokoll finns hos mäklaren.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Sandra Axelsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Sandra Axelsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
0704-100 291

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.